Ajánlanátok felnőtt, komoly társkereső oldalt?
Olyan - lehetőleg népesebb - társkereső oldalt keresnék, ahol többnyire 20-as évei végén vagy 30-as korosztályba tartozó, komoly párkapcsolatot kereső emberekkel lehetne ismerkedni. A google szinte csak fizetett hirdetéseket dobál fel, igy inkább támaszkodnék mások tapasztalatára, tanácsaira.
32/F
#1: többek egybehangzó véleménye szerint ez a két legkomolytalanabb társkereső, ahol szinte csak tinik vannak és vagy mindenki inkább csak futókalandot, szexpartnert keres. :) Neked esetleg más tapasztalatod van az oldalakról?
#2: beregisztráltam, szétnéztem. Valóban sok felhasználó van és a korosztály is stimmel, de aztán végig néztem az aktivitást és feltűnt, hogy 10-ből 9 nő nem volt bejelentkezve hónapok óta, tehát elég becsapós a felhasználók száma. Gondolom az oldal szándékosan nem teszi inaktívba a 2-3 hónapnál régebben bejelentkezetteket, így tudja vezetni a statisztikát. A valóság sajnos elég jóval kiábrándítóbb. Alig találtam olyat, akire érdemes volna ráírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!