Milyen társkereső oldalt ajánlotok Badoon és Tinderen kívül?
Sajnos egyik alkalmazást sem nagyon szeretem, s most nem lehet máshol ismerkedni.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
22F
Az a jó társkereső, amit sokan használnak.
Tinder messze a legjobb, itthon a Badoo-t is használják sokan, de többnyire furcsa emberekkel találkoztam ott csak.
Rengeteg külföldön sikeres, de itthon használható társkereső van.
Szimplán azért, mert kb senki sem használja.
Pl.: Happn-t régen kipróbáltam. Rettenetesen jó az alapj ötlete, hogy csak olyan embereket mutat, akikkel megfelelő távolságban elhaladtál, csak ha ne Budapest belvárosában van, senkit sem mutat.
Ha a belvárosban vagy kb mutat 30-40 embert, akik közül 10 ember aki neked megfelelő korú és azok közül kb 1 aki tetszik is.
Akinek a profiljáról meg kiderül, hogy kb 3 hónapja inaktív, így ha rá írsz sem lesz semmi.
Szóval a lényeg az, hogy sokan használják...
randivonal
de egyik kutya, másik eb
Szívem szerint egyiket sem tudom ajánlani, de ugyanakkor, minél több appon vagy fent, annál nagyobb eséllyel találod meg azt akit keresel, persze garanciát egyik sem ad. Szóval egyetértek a #4-essel, minél többen használják, annál "jobb". A lényeg, hogy legyen energiád és kitartásod, és ne legyenek hatalmas reményeid egyik alkalmazással kapcsolatban sem, mert sajnos az emberek milyensége ott is le tud szívni az életről is.
Pár példa app: Tinder, badoo, bumble, facebook dating.
26/F
#4 Te férfiként, vagy nőként tapasztaltad ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!