Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Masnak sem ez a legfobb...

Masnak sem ez a legfobb preferenciaja, hogy osszejojjon valakivel?

Figyelt kérdés

26 eves srac vagyok, aki sosem volt komolyabb kapcsolatban. El se tudom kepzelbi, milyen lehet ugy igazan egyuttlenni valakivel. Volt mar jo par egyejszakas kalandom, illetve egy par honapos "parkapcsolatom". Ha nagyon kellett valaki, akkor Tinderen osszejottem vele, talalkoztunk, majd altalaban szex lett belole. De sose volt az, hogy emiatt stresszeltem volna, hogy nincs senkim,vagy hogy minden lanyra ramentem volna, akit meglatok az utcan.

Egyik legjobb haverom teljesen mas. Ő siman leszolit lányokat aznutcan, elmegy veluk randizni, vagy akar ossze is jon. Nekem ez abszolut nem megy, nincs is ra szuksegem. Ha fel evente van egy lany, aki eljon velem randizni, aztan l3 is fekszik velem, nekem teljesen ok.

Mas is van igy, hogy nem szivesen akarna parkapcsolatot, teljesen jol megvan anelkul is? Fiuk es lányok is irjatok a tapasztalataitokrol. :)

2021. ápr. 14. 18:47
 1/6 anonim válasza:
Személy szerint én valahogy kicsiként érdeklődtem a szexualitás iránt, aztán lett egy kapcsolatom ami komolynak mondható, majd rövidebb is és most érzem azt hogy amúgy nem kell feltétlen senki, bár régen is elvoltam egyedül, de most már nem ez a fő szempont hogy lány meg szex, persze ha jön olyan akkor igen azzal simán, de ezzel az egész nap a szexen jár a fejem dologból szerintem kiöregedtem én már.
2021. ápr. 15. 21:18
 2/6 anonim válasza:
Én 24 éves nőként még szűz vagyok. Eddig nem jött össze senkivel a kétirányú érdeklődes, sajnos. Valamiért vonzanak a munkamániás ferfiak, akiknek nincs idejük barátnőre, illetve volt keresztény is, de sajnos én nem vagyok vallásos, úgyhogy nem működött volna az sem. Akiknek meg én tetszettem, sajnos egy értelmes beszélgetésig sem jutottam el a többségükkel. :( A Covid helyzet óta meg konkrétan semmi mozgás, de majd remélem változik. Viszont nem rossz egyedül lenni, én sosem bántam a szingliséget, de majd szeretnék egyszer családot és egy normális partnert.
2021. ápr. 16. 20:25
 3/6 anonim válasza:
2. Hát igen, az élet néha kemény, de azért elismerésem, ilyen korba kevés a szűz lány.
2021. ápr. 16. 20:29
 4/6 anonim válasza:
3-as, 2-es vagyok, én ismerek öt ilyen lányt, és nem is keresztények. Bölcsészkaron túl sok a lány. XD
2021. ápr. 16. 22:05
 5/6 anonim válasza:
Szegények, pasiból tudok 20-on túl párat, de őszintén bevallom egy 18 feletti lányt sem ismerek aki szűz. Na hát de bölcs lányoknak nem kell senki ><
2021. ápr. 16. 22:09
 6/6 gyurispatrik válasza:
27éves munkaimádó férfiként nem a legfőbb! Persze jól esne valami komoly! Ez előtt egy kapcsolatom volt, 5évig tartott, sajnos elhagyott mégis a lány mert rá unt, hogy alig volt időm rá! Megértettem persze, egy ideig nem is tudtam másra gondolni sem! De kinek mi sikerül! Ilyen az élet
2021. ápr. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!