Masnak sem ez a legfobb preferenciaja, hogy osszejojjon valakivel?
26 eves srac vagyok, aki sosem volt komolyabb kapcsolatban. El se tudom kepzelbi, milyen lehet ugy igazan egyuttlenni valakivel. Volt mar jo par egyejszakas kalandom, illetve egy par honapos "parkapcsolatom". Ha nagyon kellett valaki, akkor Tinderen osszejottem vele, talalkoztunk, majd altalaban szex lett belole. De sose volt az, hogy emiatt stresszeltem volna, hogy nincs senkim,vagy hogy minden lanyra ramentem volna, akit meglatok az utcan.
Egyik legjobb haverom teljesen mas. Ő siman leszolit lányokat aznutcan, elmegy veluk randizni, vagy akar ossze is jon. Nekem ez abszolut nem megy, nincs is ra szuksegem. Ha fel evente van egy lany, aki eljon velem randizni, aztan l3 is fekszik velem, nekem teljesen ok.
Mas is van igy, hogy nem szivesen akarna parkapcsolatot, teljesen jol megvan anelkul is? Fiuk es lányok is irjatok a tapasztalataitokrol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!