Lányok hasonló zenei ízléssel?
Van egy elméletem, hogy akik azonos műfajú zenéket hallgatnak, azok egymással is elvannak. Most nagy vonalakban leírom, én miket hallgatok, de amúgy viszonylag sokféle zenét.
Rock/Indie-ből The Doors, MGMT, Gorillaz, King Gizzard, Talking Heads, Fidlar, White Stripes, Foxygen, Slaves, Led Zeppelin.
Elektronikus zenékből leginkább Daft Punk, Clap! Clap!, Polo & Pan, Fatboy Slim, Justice.
Szeretem a jazzt is, popot egyáltalán nem hallgatok. Ennél bővebben azt hiszem most felesleges lenne kifejteni :D Ha valaki magára ismert, ne habozzon, vagy írjátok le, ti miket hallgattok, hátha látja majd egy hasonló érdeklődésű lány.
Óh, ebből csak a Zepp-et és a The Doors-t szeretem (vagyis őket hallgatom rendszeresen) :)
Amúgy nálam a Deep Purple a kedvenc, főleg MK3, MK4 (ezt asszem muszáj volt megosztanom, hátha találok még rajongókat)
20/lány
rap
T.Danny, TwinPix, Thia, Manuel, Burai, Opitz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!