Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan vegán lány, aki...

Van itt olyan vegán lány, aki szívesen ismerkedne és budapesti?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok. Szeretem az impulzív embereket, akik mernek másképp gondolkodni és nagyon lelkesednek valami iránt és úgy általában az élet iránt. Szeretem az olyan embereket, akik hosszútávon gondolkodnak, igényesek, nem elégednek meg, törődnek bele, alkusznak meg az elnyomó, kizsákmányoló, korrupt rendszerekkel, hanem inkabb talán túl idealistak, álmodozók is. Az életem során mindig kerestem a fejlődés lehetőségét és a teljesítményben hiszek, persze mindezt úgy, hogy fontos számomra a biztonság, a szeretet, a szabadság és hogy megéljem a pillanatot, az apró örömöket. Mert persze az egész relaitv és illúzió valahol, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, élvezzük es egy belső késztetésünk legyen arra, amit csinálunk. Ebbe hiszek is, hogy maga a tevékenység a lényeg, nem a szerzés, birtoklás, haszon. Hogy el tudj valamiben merülni. Ezért a minimálistább életet szeretem, ahol egymást segítjük és megosztjuk az élményeinket, örülünk a másiknak és nem egyedül kell ezeket a mély és tetőpontokat es a közte lévő hullámzást vagy épp az egyhangubb mindennapokat megelni. Szeretem a művészetet, a komplex, sokrétű, bonyolult alkotasokat, mert olyan árnyaltak, mint az élet maga. A zene a kedvenc művészeti ágam, a progresziv rockot, komolyzenét, kísérleti, jazz zenéket szeretem leginkább. De szeretem a klasszikus drámákat, pld. Arthur Millert, a színházat, filmeket. Sok előadást nézek, vitákat, szerintem gyönyörű ívei vannak az emberi gondolkodásmodnak és egyéniségnek. Hiszek az egyéniségben, tehetségben, de közösségben, építő kapcsolatokban gondolkodok alapvetően. Ami fontos nekem, hogy tudjam irányítani az életem, legalább a döntéseimen keresztül, megmaradjon a morális integritasom. Kész vagyok a kommunikáció segítségével ujrakonstrualni, felulvizsgalni az életem, döntéseim, hogy meglegyen egy ideális kompromisszum,tehát nem az az ember vagyok aki ragaszkodik a rogeszmeihez, a multban el, nem hisz az innovációban,nem nyitott az uj dolgokra, a valtozasokra, a vilag haladasara. Nem szeretem a tömegkulturat, azt, hogy ma már mindent sorozatgyártanak és felhigulnak a dolgok. Nem szeretem, hogy nagyon sokan úgy gondolkodnak, emberről, világról, társadalomról, ami méltatlan, mert romlott és hamis. Érdekel még az erőemelés, a matematika, mert látok bennük egy olyan örökérvenyű szépséget, harmóniát, békét, igazságot, amit az életemben, környezetemben is szívesen látnék. Vegan, esetleg vegetáriánus lányt keresnék, mert én is növényi étrenden vagyok évek óta és fontosnak tartom, hogy valaki hasonló elvek szerint gondolkodjon, mint ami ezekben az ideológiákban megfogalmazódik.

Szerintem ez nagyrészt bemutatja milyen a személyiségem, gondolkodásmódom. Ha valaki úgy érzi, hogy egy rúgóra jár velem az agya, írjon nyugodtan :) és akkor tudunk barátkozni 😀

2021. ápr. 11. 03:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az itteni vegánok csak a vegán topikot olvassák. Szerintem nekem van egyedül bejelölve, hogy értesítést kapok a "vegán" keresőszóra, mert ha más topikban tesznek fel veganizmussal kapcsolatos kérdést, én vagyok az egyetlen aki közülünk válaszol. Sajnálom de nem hiszem hogy célba ér a kérdésed :( a vegán topikban sem vagyunk sokan, van aki pár hetente jön csak fel.
2021. ápr. 13. 02:50
 12/13 anonim válasza:

Nekem is be van jelölve a vegán kulcsszó, válaszolok is szinte minden vegán kérdésre. Ide azért nem írtam, mert férfi vagyok és nem nekem szólt a kérdés. Hogy ne legyen teljesen off, kérdező, ebben a topikban tényleg felesleges vegán lányokat keresni.

2021. ápr. 13. 08:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Hmmm... köszi :) Érdekes, eddig a ezen az oldalon elég jó arányban találtam hasonló érdeklődésű lányokat, akkor ezek szerint más topikokban jobban megy, mint a vegánban? Amúgy ti hogy tapasztaltátok, nincs túl kevés vegán Magyarországon? Bár nem azért váltottam, de én azt hittem fiatal ffi-ként még könnyebb lesz így lányokkal ismerkedni, mert biztos több a lány. De facebookon is elég inaktívak a csoportok, sok korombeli nincs is benne. Fura mert van pár korombeli, akikről tudom, hogy vegánok vagy rendezvényen, demonstráción ott voltak és úgy tudom, hogy nagy részük inkább egyedül van, de végül még is olyan nehéz valahogy közeledni hozzájuk :D. Nem is tudnám megfogalmazni, de mintha azt nehéz lenne áttörni, hogy hasonló korú emberek akkor egy helyen, egy dolgot csináljanak, amit élveznek, szabadidejükben :D. Nem csak párkeresés szempontjából mondom ezt már, hanem egyáltalán élményeket gyűjteni. Csak valahogy mindig az van, hogy vagy valakinek a munka veszi már el az élete nagy részét vagy az iskola vagy kedve, pénze nincs. Meg úgy benne vagyunk a saját buborékjainkba, komfortzónánkban és ha nincs erős metszet, akkor így könnyebb egyedül lenni. Meg akinek inkább hobbijai vannak ,mint nekem is, csak azért nem fogok emberek közé járni, hogy semmit se csináljunk, max. füvezzünk meg ücsörögjünk. Úgy persze lehetne emberek közt lenni, csak úgy meg minek, értitek, csak elmegy az időd, azért mert emberekkel akarsz lenni :D. Most ezekre a demonstrációkra el lehet menni, de az meg amúgy nekem annyira nem is az ízlésem. Nehéz :/ Néha úgy örülnék ha valakivel aki hasonló érdeklődésű, meg tudnám osztani az örömeimet, együtt tudnánk élményeket gyűjteni, átélni a nehézségeket, fájdalmakat. Van előnye az egyedüllétnek, mert hatékonyabb sokszor... nem tudom, mintha ezzel a modern korral járna, hogy az ember olyan magányosan érzi magát, pedig pont hogy könnyebb lenne neten "összeütközni" :D, menni ide-oda. Persze ebben a kovid is benne van, de azon kívül is.
2021. ápr. 30. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!