Van itt olyan vegán lány, aki szívesen ismerkedne és budapesti?
22 éves srác vagyok. Szeretem az impulzív embereket, akik mernek másképp gondolkodni és nagyon lelkesednek valami iránt és úgy általában az élet iránt. Szeretem az olyan embereket, akik hosszútávon gondolkodnak, igényesek, nem elégednek meg, törődnek bele, alkusznak meg az elnyomó, kizsákmányoló, korrupt rendszerekkel, hanem inkabb talán túl idealistak, álmodozók is. Az életem során mindig kerestem a fejlődés lehetőségét és a teljesítményben hiszek, persze mindezt úgy, hogy fontos számomra a biztonság, a szeretet, a szabadság és hogy megéljem a pillanatot, az apró örömöket. Mert persze az egész relaitv és illúzió valahol, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, élvezzük es egy belső késztetésünk legyen arra, amit csinálunk. Ebbe hiszek is, hogy maga a tevékenység a lényeg, nem a szerzés, birtoklás, haszon. Hogy el tudj valamiben merülni. Ezért a minimálistább életet szeretem, ahol egymást segítjük és megosztjuk az élményeinket, örülünk a másiknak és nem egyedül kell ezeket a mély és tetőpontokat es a közte lévő hullámzást vagy épp az egyhangubb mindennapokat megelni. Szeretem a művészetet, a komplex, sokrétű, bonyolult alkotasokat, mert olyan árnyaltak, mint az élet maga. A zene a kedvenc művészeti ágam, a progresziv rockot, komolyzenét, kísérleti, jazz zenéket szeretem leginkább. De szeretem a klasszikus drámákat, pld. Arthur Millert, a színházat, filmeket. Sok előadást nézek, vitákat, szerintem gyönyörű ívei vannak az emberi gondolkodásmodnak és egyéniségnek. Hiszek az egyéniségben, tehetségben, de közösségben, építő kapcsolatokban gondolkodok alapvetően. Ami fontos nekem, hogy tudjam irányítani az életem, legalább a döntéseimen keresztül, megmaradjon a morális integritasom. Kész vagyok a kommunikáció segítségével ujrakonstrualni, felulvizsgalni az életem, döntéseim, hogy meglegyen egy ideális kompromisszum,tehát nem az az ember vagyok aki ragaszkodik a rogeszmeihez, a multban el, nem hisz az innovációban,nem nyitott az uj dolgokra, a valtozasokra, a vilag haladasara. Nem szeretem a tömegkulturat, azt, hogy ma már mindent sorozatgyártanak és felhigulnak a dolgok. Nem szeretem, hogy nagyon sokan úgy gondolkodnak, emberről, világról, társadalomról, ami méltatlan, mert romlott és hamis. Érdekel még az erőemelés, a matematika, mert látok bennük egy olyan örökérvenyű szépséget, harmóniát, békét, igazságot, amit az életemben, környezetemben is szívesen látnék. Vegan, esetleg vegetáriánus lányt keresnék, mert én is növényi étrenden vagyok évek óta és fontosnak tartom, hogy valaki hasonló elvek szerint gondolkodjon, mint ami ezekben az ideológiákban megfogalmazódik.
Szerintem ez nagyrészt bemutatja milyen a személyiségem, gondolkodásmódom. Ha valaki úgy érzi, hogy egy rúgóra jár velem az agya, írjon nyugodtan :) és akkor tudunk barátkozni 😀
Nekem is be van jelölve a vegán kulcsszó, válaszolok is szinte minden vegán kérdésre. Ide azért nem írtam, mert férfi vagyok és nem nekem szólt a kérdés. Hogy ne legyen teljesen off, kérdező, ebben a topikban tényleg felesleges vegán lányokat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!