Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyi esélyem van sugarmommyt...

Mennyi esélyem van sugarmommyt találni, jóképű vagyok és fiatal? Illetve hol keressem? F

Figyelt kérdés

2021. ápr. 10. 17:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Am én sem úgy gondoltam, hogy egész életen keresztül, persze munka melet, jó lenne egy kis mellékes
2021. ápr. 16. 23:59
 22/23 anonim válasza:
Amilyen hulye vagy te not se fogsz talalni magadnak ,foleg nem olyat aki eltart
2021. ápr. 17. 08:48
 23/23 anonim válasza:

Hát, ha nagyon szeretnéd, akkor kösd fel a gatyád barátom.

Ha a különböző (akár külföldi) eseteteket nézed, amiket megfilmesítettek vagy szenzációt csináltak belőle a médiában (90 day fiancé és társai), akkor ott láthatod, hogy az esetek nagy százalékában online simán bepaliz egy szép nő/férfi egy valamivel butább,átlagosabb egyént. És ezek sem biztos, hogy gazdagok, de ha ügyesen forgatod a kártyáidat simán kicsavarod belőle az utolsó forintot is. Ha olyan kétségbeesett, buta hölggyel talàlkozol. Erre talán kevesebb az esély.

Mint mondtam ehhez visszafogottnak, ravasznak is kell lenni,mert ha túl naiv vagy simán kihasználnak. Ez nagyon fontos, azért gondolkodj el azon, ez megvan-e benned. Nézz utána 'sugar baby-véleményeknek', van hogy elmondják a tapasztalataikat.

Emellett rendben kell tartanod magad. Úgy kell étkezni, sportolni, öltözni,bőrt, körmöt, hajat ápolni, hogy vonzó legyél számára. Mert rád unhat, és akkor annyi. Te végülis egy árucikk lennél, amit ő "élvez". Nem feltétlenül szexuális értelemben, de zömében nem a személyiségedet fizetik majd meg. Ill itt ne feltétlen attraktív embereket képzelj el, akik minden kívánságodat lesik:)

Instagramon, facebookon más oldalakon is elég nehezen találnak egymásra az ilyen emberek,de egy átlag vonzóbb lány(vagy fiú) azért kapja az üzeneteket ott, és nem tudhatod ki hazudik. Azt már le sem írom, hogy nem ajánlatos pár üzenetváltâs után beleugrani az egészbe, találkozni kell előtte nyílt helyen, úgy, hogy ne tudjon lenyomozni(igen) semmiképpen, akár kezdőtőkét kérni tőle beszélgetés alatt. Ha igazat ír, x összeget át tud utalni. Es még lehetne sorolni.

Élőben meg bejutni nehéz azokra a helyekre, ahova az ilyen réteg jár. Elit partikon, bulikon, rendezvényeken lehet pl.

Nem olyan egyszerű dolog ez, mint amilyennek gondolod:D nyilván minden eset más. De gondold meg.

2021. ápr. 17. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!