Mennyi esélyem van sugarmommyt találni, jóképű vagyok és fiatal? Illetve hol keressem? F
12-es
A félmilliót és az egymilliót hogy értetted? Havi, vagy évi fizetésként. Évinek kevés, de ha haviként akkor túl nagy az igényed.
Ilyen igényekkel komolyan kellett volna, vagy kellene venned a tanulást, és akkor elérhetnéd. Nem tanulni, és siránkozni azon, hogy kevés a fizetésed, na ma ez a trendi!
Én 3 családi házat építettem fel részben saját kezűleg, negyedmilliós bruttő haviból, 2 gyerek mellett. Egyetemi végzettséggel, igaz, napi 10-12 óra munkával. 51F
14-es ja, a párod meg milliót keres...
nem kellene hülyíteni a népet!
15-ös 14-es vagyok.
180-at keres a feleségem.
De talán nem vetted észre a "sajátkezűleg" szót. Falazás, betonozás, csempézés, lambériázás, víz, villany, padlófűtés szerelés, minden jöhet, és mellette még a kertre is jut idő, megtermelni a kajánk egy részét. Nem kell más hozzá, mint munkaszeretet, ami nagy hiánycikk a mai fiatalok között.
Igaz, nem játszom a számítógépen órákat naponta, nem nyomkodom a telefonomat, nem diszkózom, kocsmázom. Nincsennek nagy igényeim, nem veszek százezres telefont, luxuskocsit és hasonlókat, nem cserélek sűrűn semmilyen műszaki, konyhai eszközöket, bútorokat.
És ne gondold, hogy 3 házam van. Amikor az egyikat eladtam, annak árából építettem a következőt fele áron, mintha iparosokkal csináltattam volna.
Nem szégyen és nagyon egészséges a szabadban végzett fizikai munka, a munkahelyen eltöltött idő után, és sokkal hasznosabb, mint naphosszat növeszteni az ülőberendezésedet valamilyen képernyőt bámulva, és siránkozni, hogy nem jut egy lakásra. És nem attól menő valaki, hogy Iphonja van és sokmilliós kocsija, hanem hogy van esze. Nem issza, kábítószerezi el az agysejtjeit, és nem butítja magát valami észbontóan gügye TV sorozattal!
A jó élethez a menetrend a következő:
Többet tanulni mint mások.
Ez lehet szakma is!
Pld villanyszerelő, viz-gáz szerelő, mert nagy a hiány.
Dolgozni munkahelyen, dolgozni mellette vállalkozóként, korrekt munkát kiadni a kezedből.
Többet keresni mint költeni.
Nem felvásárolni a tv reklámok álltal hirdetett szemetet.
Ha a fizetésed és plusz jövedelmed felét el teszed akkor van tartalék, nincs hitel, aminek a kamatja elviszi a pénzed.
Eladni mindent amit nem használsz, Jófogás Vatera és társai.
250 ezres munkabér, és 250 vállalkozói jövedelem, amire a munkahely miatt kicsi az adó.
Munkaeszközöket vásárolni hogy hatékonyan és gyorsan tudj dolgozni.
Ez a 200-250 megtakaritás évi 2.5-3 millió.
Vissza forgatva hogy gyorsabban gyüljön
1 év 3 millió
második 4 millió
harmadik 6 millió és így tovább
5-6 év és megvan az egzisztencia.
Nem könnyű a fizikai munka, a szabadidőd java munkával megy el.
Ha tanultál akkor persze húzó ágazatban tanultál mestere vagy a szakmádnak.
Pld programozó, kereskedő, mérnők így is elérhető a havi 5-800 jövedelem.
Akkor is meg van az egzisztencia 5-6 év alatt, persze ha a jövedelmed 40-50 %-át nem költöd el, és lehet klimatizált iroda...
És nem kell sugardady vagy sugarmami amiben kiszolgáltatott vagy, és mivel ők is megkeresték a jövedelmüket, nem fogják elpocsékolni.
Sugardady-mami, ruhat vesz neked, hogy meg tudj jelenni mellette.
Telefont tart neked meg kocsit hogy 0-24-ben rendelkezésre álj.
Lakást tart fenn de a sajátját ahol lakhatsz, de nem a tiéd.
Elvisz nyaralni, welneszezni. de pént nem kapsz tőle mert nem akarja hogy neked is legyen egzisztenciád.
Ha kiváncsi vagy erre az életmódra tüzetesen tanulmányozd át és nézd végig többször a Kaméleon című magyar filmet.
Persze van a 3-dik út is, ahol marad a daddy-mammy út:
-Megtanulsz 3-4 masszázs tehnikát.
El mész dolgozni egy masszázs szalonba...
És reménykedsz hogy a fájós lábú- hátú-derekú daddy-mammy többet is kér töled privátba...
És rá lépsz az útra, ahol lassan kiöregedsz és nem jutottál semmire csak rozoga Dady-k mammyk seggét nézted egy életen át...
Sok szerencsét hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!