Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy lehet ismerkedni így?

Hogy lehet ismerkedni így?

Figyelt kérdés

Szóval kérdésem alapja ez :

23 vagyok, mivel mostanság nagyjából sehova nem lehet menni... Közösségi oldalakon nem vagyok aktív, és alapból se vagyok az a mindenkire ráírós fajta, így mit tudtok tanácsolni ismerkedés szempontjából?

(Ui amúgy helyes, normális vagyok, a tindert meg társait bohockodásnak gondolom)

2021. ápr. 8. 15:54
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Én gyakorin próbálkozom, discordon, néha stratégiai játékokban, csak az utóbbiban sajnos túl nagy a versenyszellem. 😅

(18 vagyok)

2021. ápr. 8. 16:02
 2/22 anonim válasza:
Egyetértek a játékkal, bár kevés a lány.
2021. ápr. 8. 16:16
 3/22 anonim válasza:

Nem a kevés lány a gond (legalábbis nekem lányként nem) hanem az hogy gyakran 30+ os pacákok játszanak akikkel meg aztán nincs téma és diktatórikusan irányítják a szövetségeket. 🙄

1-es voltam

2021. ápr. 8. 16:20
 4/22 anonim válasza:
Én itt próbálkozom, akár barátkozás céljából is. 20f
2021. ápr. 8. 16:44
 5/22 anonim válasza:
#1 milyen játék ez? El kéne ütni valamivel az időt xd
2021. ápr. 8. 19:27
 6/22 anonim válasza:

1. mi az, hogy 30+os pacák?

2. nincs téma? lehet, hogy semmi érdekeset nem tudtál hozzászólni

3. diktatórikusan irányít? vinni kell a team-et, nem? vagy úgy érzed, ezt te ezt meg tudod tenni helyette?

2021. ápr. 8. 19:30
 7/22 anonim válasza:

Lol, 6-os magára ismert.

Nem azzal van gond hogy "viszi a teamet" mert voltam olyan szerveren ahol remek szövetségbe kerültem, közösen ment minden, élvezet volt játszani. Érdekes módon azok nem 35 évesek voltak.

Viszont az új divat az sajna az hogy megadják miből hányas szintű épületed lehet, mekkora sereged, hova települhetsz csak (mondjuk ennek azért egy kis értelme van, de a farm városaimnak mindegy hol vannak), lépje be naponta, és ha nem akkor felzabál a saját szövetséged. :/

Azoknak akik privátban kérdezték:

Grepolis a játék neve, angol és magyar szerveren is játszottam többször, a magyart jobban ajánlom mert az angolon szinte minden szövetség ilyen, a magyaron meg minden 3.dik csak.

Egy másik szintén jó a Travian, de azzal nem játszok annyit.

2021. ápr. 8. 21:20
 8/22 anonim válasza:

LOL (fancy-n mondtam, ugye?)

nem magamra ismertem, és ilyennel game-ekkel nem is játszom, bocsi...meg amúgy is már pacák vagyok, akivel nem élvezet játszani.

Travian-t 2008. magasságában toltam. Én azt, te meg a csattogós lepkét :) pusszantás

2021. ápr. 8. 21:32
 9/22 anonim válasza:

"LOL (fancy-n mondtam, ugye?)"

Nem igazan. Ha valaki angol roviditest hasznal az meg okes, mert az az elerjedt, de nagyon gaz ha angol szavakat raksz bele a szovegbe magyar helyett (team, fancy, stb.). Igenytelensegre utal, hogy egyik nyelvet sem tudod rendesen, avagy nincs ra kulonosebb szeperzeked hogy kette valaszd.

A csattogos lepkevel pedig 3 evesek jatszanak, de lehet hogy neked elsoskent meg az volt a szinted, ha igen, bocs. 2008-ban a klonok haboruja lego volt a meno.

2021. ápr. 9. 08:51
 10/22 A kérdező kommentje:
😂😂A kérdés lényege nem az volt, hogy 2008-ban ki mivel játszott
2021. ápr. 9. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!