Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szívesen ismerkednék olyan...

Szívesen ismerkednék olyan fiatal,csinos vékony nőkkel akik jól keresnek és nem kell mellettük dolgoznom.Vannak itt olyanok?

Figyelt kérdés
Én már ledolgoztam 15 évet,elég volt,mostmár ideje lenne hogy eltartson valaki.Lehetőleg legyen fiatal,csinos a nő,stabil állása legyen,és keressen annyit amiből meg tudunk élni mind a ketten.40/F

2021. ápr. 8. 15:53
1 2
 11/13 anonim válasza:
Azt kifelejtetted Kérdező hogy nagyon jó lenne ha a hölgy minden nap külön kérés nélkül hozná neked a három doboz sörtöt a teszkóból. Kőbányait, mert azt szereted. Tudja azt is hogy a sörtöt, miután meghozta azonnal a hűtőbe kell tenni, hogy aztán bármikor a kívánatos hőfokon szervírozhassa Neked amikor igényt tartasz rá. Szintén nagyon jó lenne ha szeretné a szexet, és a szex szeretete kizárólag abból állna nála hogy téged orálisan kényeztethet naponta átlagosan két alkalommal, általában reggel és este. Fradi-Újpest rangadó közben soron kívül. Szeresse a szőrös pocidat simogatni, a hátadat masszírozni, ha letapadtak az izmaid az egész napos lustálkodásban. Szeressen főzni is, főzzön meg süssön jó kajákat, jó sokat. A sok jó kaja meghozza a férfiember farkasétvágyát, mindig csak enni akar, ez sok koszos tányért eredményez, szóval szeressen mosogatni is a hölgy. Legyen kedves, rendes, ne tegyen megjegyzéseket a kedvenc háromnapos, szarcsíkos alsógatyádra, hanem tegye a dolgát és mossa ki szó nélkül, ha méltóztatod levenni néha. Tegye boldoggá az hogy a kedvedben járhat. Ilyen egyszerű lenne ez, valójában ez lenne minden jól működő párkapcsolat alapja.
2021. ápr. 8. 17:41
 12/13 anonim válasza:

Írjon már egy gazdag pasi, nekem sincs kedvem dolgozni eltartós kapcsolatot keresek.

20N

2021. ápr. 8. 22:43
 13/13 anonim válasza:
#12 Nekem is, de gazdag, kigyúrt, helyes fiatal srác legyen. Ne valami 40 éves nagypapi.😅
2021. ápr. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!