A Tinderen vagy a Badoo-n èrdemesebb ismerkedni komoly kapcsolat cèljából?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 01:05
1/11 anonim válasza:
Én csak a tindert ismerem, ott lehetett komoly kapcsolatot is kialakítani. Persze volt sok aki azt mondta aztán csak szexre ment.
2021. ápr. 7. 01:07
2/11 anonim válasza:
Mi az akadálya, hogy mindkettőt használd egyszerre? :P
2021. ápr. 7. 02:58
3/11 QvanyadatMDRTR válasza:
Badoon rosszabb a valasztek, de komolyabbak a szandekok. Tinderen nagy szamok torvenye ervenyesul, de sok a ghosting, meg a kb szia+2 mondatig eljuto beszelgetesek. Tinderrol volt 2 komolyabb kapcsolatom (2 ev, fel ev), badoorol 1db (kb fel ev), es több alkalmi, 6 ev alatt.
25/F
2021. ápr. 7. 04:10
4/11 anonim válasza:
Szerintem mind a 2 jó, de nekem a Tinder jobban bejött, mint választékban mint kezelhetőségben is. Az hogy milyen emberek vannak az más kérdés, sok a kamu, meg a cica baba lányoknál, vagy a másik véglet nem jött be mert sajnos nem lett megáldva annyira mint mások. Igazából én azt vettem észre annyiban segit ez az app, hogy legalább látjátok ha kép alapján bejöttök egymásnak, mert gyakran a való életben nem tudjuk venni a jeleket, viszont ha nincs téma akkor ugyan úgy semmi a kialakulás esélye egy kapcsolatra mintha egy fesztiválon ismerkednél. Jelenleg 2,5 éves kapcsolatom van onnan szóval nekem bejött, de nyilván sokan csak kúrelásra használják, arra sem rossz.
2021. ápr. 7. 04:54
5/11 anonim válasza:
A Badoo jobb volt évekkel ezelőtt, de azt is megváltoztatták, és nem ér semmit, legalábbis férfiként, és ha nem fizetsz elő rá.
2021. ápr. 7. 05:29
6/11 anonim válasza:
Inkább egyik sem
2021. ápr. 7. 10:14
7/11 anonim válasza:
Előfizetve találtatok így párt/partnert vagy anélkül? :D
Csak ennyire lennék kíváncsi :D
2021. ápr. 7. 12:56
8/11 anonim válasza:
#4 es vagyok,
Előfizetés nélkül találtam meg, szóval igaz a legenda, nem kell fizetned hogy legyen valakid :))
2021. ápr. 7. 13:56
9/11 anonim válasza:
8 -as Én meg arra lennék kíváncsi, hogy férfi vagy-e, vagy nő?
2021. ápr. 7. 18:53
10/11 anonim válasza:
8-as vagyok, férfi. 24 vagyok most
2021. ápr. 7. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!