Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha nem vagyok elégé okos nem...

Ha nem vagyok elégé okos nem fogok kelleni a normails lányoknak?

Figyelt kérdés

Nos 17 évesen kerültem 9.be ami szerintem nagyon gáz

És ráadásul szakmunkás képzőbe

Nem tartom gáznak de a lányoknak szerintem így nem kellenék..😔

De! kitartó vagyok és próbálok a maximumot kihozni mindenből

Szóval alapból helyes vagyok és humoros meg udvarias,nem vagyok menő ,mert ha az lennék akkor nem írnám ki ezt a kérdést Xddd

De kb a suliban mindenkivel jobba vagyok,senki se kritizál

De azt hozza kell tennem vannak pillanataim mikor kicsit bunkó vagyok de ha meg sértek

valakit elnézést kérek

nem vagyok okosbuta se..

Es adtol felek,hogy a normails lányok nem fognak szóba állni velem mert egy idő után kiderül úgy is🙄

Amúgy jól tudok komonikállni csak hadarok néhányszor de ezt már annyira nem veszem eszre magamon

#SzerzesBarátnő
2021. ápr. 4. 00:34
1 2
 1/14 anonim válasza:

Nem kell mindenkinek mérnöknek vagy orvosnak lenni, de legyenek céljaid, legyen egy jövőképed, tudd mit akarsz, legyen később egy szakmád, és akkor nem lesz gond.

28F

2021. ápr. 4. 00:41
 2/14 anonim válasza:
Jaj, dehogy nem.
2021. ápr. 4. 00:43
 3/14 A kérdező kommentje:

Amugy ki álok a saját véleményemért is és ha valaki ugyan megsért megpróbálom a tútara adni

Mások szerint flegma vagyok mert visza merek szólni/oltani 🙃

És szerintem ez is fontos a lányoknak, hogy egy fiú okos legyen..nem úgy mint egy stréber okos tojás 😅

Hannem mint egy intelingens férfiú 😉

Én amúgy egy nagyon nehéz tanulás zavarban szenvedek..nem szeretném magamat itt sajnáltatni de úgy gondoltam legyetek ezzel tisztábban

Amúgy a matek 3as ért is megszenvedek volt amikor több órán keresztül görnyedtem a munkafüzet folot és meg úgy is egy két százalék híján lett 3as

De ez mindennel így..es nem a sok tanulással van a gond hannem azzal,hogy meg is egy nyavat 3ast tudok össze szedni..😔

Volt amikor annyira izgultam ,hogy elfelejtem mindent és 1es lett a doga🙄

De amúgy a szakmaibol aránylag jó vagyok de sokat kell még tanulnom mert azért bénázok ám és nem eleger 😂

De ha becsületesen csinálom akk majd jó is lehetek de ez a jövő zenéje

2021. ápr. 4. 00:46
 4/14 anonim válasza:
De fogsz kelleni nyugi, de a helyesírásra gyúrj rá, mert az engem eléggé el tud rettenteni. 😁
2021. ápr. 4. 00:47
 5/14 anonim válasza:
Amúgy a jegyek nem minden. Ha az élet más terültein megvan a magadhoz való eszed, az is sokat számít.
2021. ápr. 4. 00:58
 6/14 anonim válasza:

Az már egy jó pont, hogy normális csajokat keresel.

Nem mindenki elméleti ember. Sokan nem arra születtek, hogy a tananyagot magolják be. Egy elméleti, iskolában jól tanuló ember sosem lesz olyan jó egy szakmában, mint egy gyakorlati ember. A lényeg, hogy olyan szakmát válassz, amit szívesen csinálsz és tanuld meg jól.

És a lényeg...ne tartsd magad butának. Mindenki másban jó. Lehet valaki mérnöknek született, valaki sportolónak, valaki kőművesnek, valaki énekesnek. De egy mérnök nem lenne jó kőműves, ahogy a kőműves sem lenne jó mérnök. Csak relatív, hogy kit tartunk okosnak.

Mondom ezt úgy, hogy biomérnökként tanulok, csak elismerem a szakmát űzőket is.

Úgyhogy azt tanácsolom, legyél próbálj minél jobb lenni a szakmádban, és hajrá. Ha lesz célod, jövőképed, a lányok is értékelni fogják.

2021. ápr. 4. 01:30
 7/14 anonim válasza:

Az iskola nem minden.. persze nem árt ha van egy szakmád amiből megélsz, de teljesen mindegy hogy mi az.

Sokkal többet számít hogy emberileg milyen vagy, kedves, humoros, figyelmes, becsületes stb. Ez nem a lexikális tudáson múlik. Azért törekedj arra hogy tájékozott legyél az élet dolgaiban, ha kikerülsz az iskolából nem fog feltűnni már senkinek hogy hányas voltál matekból.

Az írásodon kicsit tényleg javíthatsz, szerintem elég ha jobban odafigyelsz, átolvasod mielőtt elküldöd az üzenetet.

A tanulási problémákra vannak már önsegítő könyvek is pl Hogyan éljünk diszlexiával.

2021. ápr. 4. 01:43
 8/14 anonim válasza:
Dehogynem
2021. ápr. 4. 04:18
 9/14 anonim válasza:
Jó ilyen válaszokat olvasni végre és mind a kérdezőnek és mind a válaszolóknak kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
2021. ápr. 4. 08:55
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 9es!

Egy jó banda gyűlt ősze:)

Na igazából köszönöm -ezeket a kommenteket;)

Amúgy egy másik lány miát erzem így..

Ő egy nagyon jó gimiben tanul

Bár külsőleg teszetem neki de az már nem hogy egy ipari iskolába járok..bar ő akK nem is normális xd

Ha úgy veszük

És mindenkinek kellemes húsvéti ünnepet kívánók :)

2021. ápr. 4. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!