Hogyan maxoljam ki a lehetőségeimet a társkeresés terén?
Profi fotóssal érdemes egy portfóliót készíttetni, és azokat a képeket feltölteni a profilodra.
Véletlenül se próbálkozz PUA-s (pick up artist) szövegekkel és módszerekkel, mert azoktól nagyon sok nő rosszul van és elvágod magad náluk, ha ilyeneket alkalmazol.
1
Azért kell a profi fotós, hogy aztán olyan képeket tegyen fel ahogy konkrétan soha nem néz ki? Ez igazán jó tanács, biztos rengeteg nő díjazná ha találkozón kiderülne, hogy a valóság és az agyonretusált, jól megvilágított, passzoló színű és méretű ruhákban pózoló pasi között ég és föld a különbség. Instant szerelem.
1. vagyok
Pontosan arra gondoltam, amiről a 4es írt. A profi fotózás nem agyonretusált ballagási fotókat jelent. Utcai képeket is lehet kérni, a stúdiókban is többféle stílusú kép készülhet berendezett enteriőrökben. Egy jó kamera rengeteget számít. (A telefon kamerája, főleg a szelfikamera torzítja az arcot.)
Sok magányos srác nem tud/mer megkérni senkit, hogy lefotózza őt és a telefonjuk szelfikamerájával készített, sokszor alulnézeti kásás/szemcsés fotókat töltik fel. Így senki nem ír rájuk. Elég sok ilyet láttam.
Menjél el fodrászhoz, hogy trendi, hozzád illő frizurád legyen.
Menjél el kozmetikushoz, hogy a kesze-kusza szemöldöködet tegye rendbe.
Menjél el ruhaboltba és vegyél szép ingeket.
Menjél el cipőboltba és vegyél szép cipőket (2 pár).
Menjél el DM-be és vegyél finom parfümöt (kérjed ki egy lány segítségét ebben).
Ha ezeket mind megcsináltad, akkor készítsél magadról természetes fotókat (értsd: nem retusált, nem beállított) és legyen egy jó bemutatkozó szöveged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!