Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan maxoljam ki a lehetőség...

Hogyan maxoljam ki a lehetőségeimet a társkeresés terén?

Figyelt kérdés
34F

2021. ápr. 3. 15:28
 1/7 anonim válasza:

Profi fotóssal érdemes egy portfóliót készíttetni, és azokat a képeket feltölteni a profilodra.

Véletlenül se próbálkozz PUA-s (pick up artist) szövegekkel és módszerekkel, mert azoktól nagyon sok nő rosszul van és elvágod magad náluk, ha ilyeneket alkalmazol.

2021. ápr. 3. 15:55
 2/7 anonim válasza:
Legyél jóképű és gazdag.
2021. ápr. 3. 17:03
 3/7 anonim válasza:

1

Azért kell a profi fotós, hogy aztán olyan képeket tegyen fel ahogy konkrétan soha nem néz ki? Ez igazán jó tanács, biztos rengeteg nő díjazná ha találkozón kiderülne, hogy a valóság és az agyonretusált, jól megvilágított, passzoló színű és méretű ruhákban pózoló pasi között ég és föld a különbség. Instant szerelem.

2021. ápr. 3. 17:38
 4/7 anonim válasza:
3-as, a profi fotózás nem egyenlő az agyonretusált képekkel meg a beöltözéssel. A megfelelő szög, megfelelő megvilágítás önmagában máris nagyon sokat dobhat egy fényképen. Amúgy meg én voltam már profi fotósnál, a saját ruháimat és kiegészítőimet kellett vinnem, vagyis csupa olyasmit használtam, amiket a hétköznapokban is szoktam és illenek a saját stílusomhoz.
2021. ápr. 3. 17:50
 5/7 anonim válasza:

1. vagyok

Pontosan arra gondoltam, amiről a 4es írt. A profi fotózás nem agyonretusált ballagási fotókat jelent. Utcai képeket is lehet kérni, a stúdiókban is többféle stílusú kép készülhet berendezett enteriőrökben. Egy jó kamera rengeteget számít. (A telefon kamerája, főleg a szelfikamera torzítja az arcot.)

Sok magányos srác nem tud/mer megkérni senkit, hogy lefotózza őt és a telefonjuk szelfikamerájával készített, sokszor alulnézeti kásás/szemcsés fotókat töltik fel. Így senki nem ír rájuk. Elég sok ilyet láttam.

2021. ápr. 3. 18:05
 6/7 anonim válasza:

Menjél el fodrászhoz, hogy trendi, hozzád illő frizurád legyen.

Menjél el kozmetikushoz, hogy a kesze-kusza szemöldöködet tegye rendbe.

Menjél el ruhaboltba és vegyél szép ingeket.

Menjél el cipőboltba és vegyél szép cipőket (2 pár).

Menjél el DM-be és vegyél finom parfümöt (kérjed ki egy lány segítségét ebben).

Ha ezeket mind megcsináltad, akkor készítsél magadról természetes fotókat (értsd: nem retusált, nem beállított) és legyen egy jó bemutatkozó szöveged.

2021. ápr. 3. 20:43
 7/7 anonim válasza:
Miért kéne egy lány segítségét kérnie a parfümválasztáshoz? Neki is van orra, ő maga is el tudja dönteni, melyik illat tetszik neki. Ez kb. ugyanolyan sztereotíp, mint egy lánynak azt mondani, hogy kérje egy fiú segítségét a Windows feltelepítéséhez.
2021. ápr. 3. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!