Társkeresés Ausztriában?
Elég nehéz most a helyzet,nincsenek koncertek,ahol hasonló ízlésű, 30 körüli emberekkel tudnék ismerkedni.
Felnéztem egy kifejezetten magyaroknak szóló társkeresőre,de őszintén szólva lelombozott a látvány.
Sajnos aki nem fog meg,azzal nem kezdek el ismerkedni.
Kedves Első,
Nő vagyok. :)
4-esnek: (első válaszoló vagyok) Én például úgy terveztem, hogy inkább megvárom, amíg kinyit minden. Csak keveset próbáltam neten, az sem pozitív tapasztalat. Élőben a jó nők is észrevesznek, online még az átlagos sem. Férfiként felesleges, főleg ha valaki olyan szűk réteget keres, mint hogy külföldi, de magyar legyen. (én speciel nyitott vagyok az osztrákokra is, szerencsére jól kijövök velük)
Nőként viszont sokkal jobbak az internetes esélyek. Szinte biztos, hogy tudna találni, csak akkor nem, ha meg sem adja a lehetőséget magának, hogy találhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!