Mi értelme van ennek a kérdésnek? Mi tesz téged boldoggá?
Ez a mi tesz téged boldoggá annyira általános, semmilyen kérdés....
Annak a kérdésnek, hogy miben leled örömöd, több értelme van.
Fuh ha csak ennyi számítana, hogy érdekesebb legyen válaszolni egy kérdésre akkor lehetne cifrázni, de a jelentése ugyan az maradna xD
Valószínű nő nemű vagy. Egy idő után mivel a nők sose kérdeznek vissza csak igen, nem, talán válaszokat irkálnak a nehezen kigondolt kérdésekre, így egy idő után csak ilyen könnyű kérdésekre telik ki mert úgyse lehet beszélgetni az illetővel egy rendeset. Ha már itt elakad akkor pá. Komolyabb kérdést csak akkor fogsz kapni ha a másik fél látja, hogy te is érdeklődsz akár csak egy picit is iránta.
2: pasi vagyok.
Többször feltették már nekem ezt a kérdést.
Valahogy ennek más a jelentése (számomra). Ez a mi tesz téged boldoggá azt feltételezi, hogy te passzív vagy és a külvilágon múlik a boldogságod.
A másik kérdés pedig (szerintem) magába foglalja azt, hogy teszel is érte valamit.
De az is lehet, sőt valószínű, hogy nem kicsit túlgondolom 🤷
Ennek a kérdésnek van értelme. Lehet tudni, hogy mi az, amit igazán szeret a másik.
Az öröm az pillanatnyi, a boldogság ennél mélyebb, ezért teljesen más a két kérdés. Lehet öröme egy nem boldog embernek is. Viszont aki ilyet kérdez, arra kíváncsi, hogy a másik boldog-e, plusz szereti hallgatni a boldog emberek beszédét arról, ami azzá teszi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!