Mivel tudnám feldobni a beszélgetést?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy lánnyal,de nem tudom,hogy úgy igazán mivel tudnám feldobni a beszélgetés. Alap dolgokról beszélgettünk eddig.2021. márc. 29. 21:24
1/2 anonim válasza:
Én a nem alap dolgokkal próbálkoznék.
2021. márc. 29. 21:31
2/2 anonim válasza:
Filmek, könyvek, régi emlékek, hülyeségek, amik iskolában, barátokkal, nyaralásokon, egyéb helyeken történtek
Érdekes vitatémák (hova érdemes menni mondjuk nyaralni, milyen nyelvet érdemes tanulni, milyen munkakörnek lehet nagy jövője) vagy éppen hogy hülye vitatémákat felvetni (előbb a müzli aztán a tej, vagy (sátánistáknál) fordítva, felemás zoknit felvenni, ha mindkettő fekete, de nem egymás párjai és hasonlók – bár ezek csak egy rövid megemlítésre és esetleg vicces megbotránkozásra jók)
Hülye szokások, ami másnak fura lehet és lehet rajta nevetni
Van-e bakancslista, vagy tervek az életre vonatkozóan
Azt, hogy ezeket hogy lehetne bevezetni, nem tudom, mindenesetre sok sikert :)
2021. márc. 31. 20:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!