Bemutatkoznál néhány mondatban?
Ha szeretnél részt venni ebben, akkor írj magadról egy rövid, figyelemfelhívó bemutatkozót :) Javasolt adatok amiket szerintem érdemes feltüntetni:
- kor
- nem
- lakhely
- a személyiségedről egy rövid jellemzés
- hobbik, érdeklődési körök
- esetleg az ideálodat is jellemezheted röviden, hogy milyen fajta embert keresel magad mellé (akár szerelmi, akár baráti szinten)
De igazából rátok bízom :D
Köszönöm annak, aki partner ebben és ír magáról :)
Egy kibszott roncs vagyok lelkileg aki magányos mert nincs senkije. Viszont van közel 100 millióm amit örököltem.
23F
39F, pesti.Merengő, töprengő, világfájó lázadó.
Sci-fi, fantasy, RPG, gaming, könyvek és filmek szűk érdeklődési körben.
Olyan nők érdekelnek, akivel lehet beszélni, aki nem ragaszkodik ahhoz, hogy a világ mindig jó valahol, aki nem akar kapkodni mindig mindennel. Mondjuk ők is csak barátilag érdekelnek.
Az alapötlet nem rossz amúgy kérdező, de az eddigiekből nem biztos, hogy sikere lesz/van:S:D
- 27
- fiú/férfi
- Vas megye
- Jelenleg inkább otthonülős vagyok, de egyébként sok hely van bakancslistán (majd ha lesz kivel). Néha szerintem/mások szerint vicces, szeretek mindig előre tervezni és céltudatos lenni. Fejlődni a "munkámban" (amit nem tekintek munkának, hiszen ez a hobbim is egyben) és tanulni. Talán sokak számára negatív lehet, hogy tudok gyerekeskedni. :)
Előfordulhat, hogy sokszor lusta. Szeretem a pizzát.
- 3D grafika, picit a 2D is (rajz), játékok, PC (nem a politikailag korrektség), metál, paleontológia, történelem, csillagászat, sorozatok-filmek, séta, érdeklődésnek még talán: Amerika, Finnország, Izland, Erdély, Magyarország stb...
- europid, barnább bőr, hosszú barna haj, nagyobb mellek, általam szépnek látott arc és szépnek látott belső (röviden)
[ A fentieket inkább komolyra írtam, mint baráttság, utóbbiból többet most nem igazán szeretnék. Vagy mi, értitek.]
Senki nem fog írni, de legalább a kérdezőt boldogítottam +1 normális(abb) válasszal. :D
- 23 éves lány
- Budapest
- Vidám, makacs, karakán, segítőkész, törődő
- Könyvek, filmek, konyha, Slap House, kikapcsolódás, városnézés
- Megbízható, őszinte, normális értékrendű, családcentrikus, szeretni képes
01.28. Megtanítalak csajozni, helyrerakni az önbecsülésed a fele lóvéért 😁!
Hogy a kérdésre is válaszoljak, 45
Ffi.
Baranya,
Kellően őrült.
Ideál: szintén ne legyen normális 😉
En se értem ,hogy minek írkalnak ide azok akik nem akarnak ismerkedni. Ez ugyan olyan mint amikor a tetovalas kategoriaba irkalnak azok akik utaljak a tetkokat. Az is nagyon unalmas és idegesitő😂.
Amúgy 20 éves vagyok, Debrecenben élek. Nagyon magas vagyok(2 méter felett). Jelenleg egyetemista vagyok. Szeretek edzeni és motorozni.
-Kor: Meglehetősen fiatal ]10;20] de lélekben már halott
-Nem: Két darab X kromoszómával lettem megáldva :)
-Lakhely: Valahol a cívisváros régiójában
-Személyiség: INTP-Többet mond minden szónál
-Hobbik/érdeklődési kör: képmanipuláció/képszerkesztés, digitális rajzolás, videojátékok, animék|mangák|manhwák, Mo Xiang Tong Xiu művei, japán nyelv/kultúra, darksynth és underground techno mixek
Ideál:
Az ideális partnerjelölt számomra csak randiszimulátorokban létezik (ennek tudatában valószínűleg senki se fog írni), leginkább levelezőtársat/ beszélgetőpartnert keresnék, mivel a barátaim száma 0-val vetekszik.
26 eves leszbikus lany vagyok.
Regebben onertekelesi problemam miatt szilikont rakattam be.
Szeretek napozni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!