Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan lehet ilyen lányt találni?

Hogyan lehet ilyen lányt találni?

Figyelt kérdés
Akinek nem a pénz a fontos meg a kinézet hanem a személyiség. Én dolgozok meg tanulok és sajnos nem születtem bele gazdag csaladba hogy onalloan éljek de szeretnek magam mellé egy barátnőt. Viszont vagy az van hogy a lányoknak ez nem jó hogy nincs pénzem vagy az van hogy nincsen saját lakásom es ez nem tetszik nekik és meg barmi mas problemak. Hogyan lehet igy kapcsolatot talalni? Nyilvan az otoslottot nem fogom tudni megnyerni hogy legyen penzem, de igy akkpr soha ne is almodjak baratnőröl? Esetleg olyan lányrol akinek nincsenek ilyen anyagi problemaji.
2021. márc. 20. 13:15
 1/8 anonim válasza:
Álmodni lehet...
2021. márc. 20. 13:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom 1 es ezt a nagyszeru es tartalmas valaszt, ami felerosit abban hogy felakasszam magam mert sosem lesz igy parkapcsolatom.
2021. márc. 20. 13:17
 3/8 QvanyadatMDRTR válasza:

Vannak ilyenek. Normalisan kell viselkedni azt cs, adni magad, nem a penzest jatszani. Nekem is ikyen normalis nom van, 8 eve, mondjuk ki 16 evesen jöttünk össze es nem volt gaz az otthon lakas, de most se tekintene gaznak. Nyilvan van egy hatar azert.

Vannak normalisak, csak kevesen.

24/F

2021. márc. 20. 13:19
 4/8 QvanyadatMDRTR válasza:
Miert akasztanad? Ne ettol fuggjon mar az eleted. Csinald amit akarsz meg szeretsz, azt majd beesik vmi, max ha kesobb akk legalabb lesz lakasod kocsid penzed. Nem a parkapcsolatok valtjak meg az emberek eletet.
2021. márc. 20. 13:20
 5/8 anonim válasza:
Csöveseknek vagy gettóban lakóknál már te is pénzesnek számítanál! Szóval ott…
2021. márc. 20. 14:08
 6/8 anonim válasza:
Nekem nem fontos se a pénz, se a kinézet, az viszont igen, hogy az illető tudjon rendesen írni. Gyakran kommunikálok írásban, viszont nehezen tudom értelmezni az olyan szöveget, amiben teljesen össze vannak folyva a mondatok, pl. nincsenek kirakva a vesszők.
2021. márc. 20. 14:22
 7/8 anonim válasza:

Ha ilyen szinten vagy lelkileg akkor úgy sem találnál barátnőt ha te lennél a milliárdos adonisz...

Senki sem kiváncsi ilyen önsajnáltató emberekre...

Amúgy az sem mindegy milyen lányoknál próbálkozol.

Pl Vasvári Vivien nem fog utánad futni, de mondjuk egy rendes, aranyos, normális lánynál lehet esélyed, ha úgy próbálkozol nála.

Amúgy ne vedd sértésnek, de kicsit szedd össze magad lelkileg és építs magadnak egy kis önbizalmat (ezt csak TE tudod egyedül megteremteni magadnak) és utána térj csak rá a csajozásra, mert így akkor sem lennél boldog ha a szépségkirálynő válogatott hullana az öledbe.

És a legfontosabb, hogy ne görcsölj rá ennyire a barátnő témára, lehet a legváratlanabb pillanatban találkozol vele...

21/L

2021. márc. 20. 14:33
 8/8 anonim válasza:

Ember! Te soha ne is csajozzál ha ilyen sügér vagy! Csórón is simán csajoztam! Busszal😀 Meg anno apám redvás suzukijával. Minden ujjamra volt nőm. Te csak egy sírós kisfiú vagy! Maradj a legónál!

A csajokat úgyis csak lelki nyomorékká tennéd!

2021. márc. 20. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.