Zárkózott, szolid, magányos fiúval van aki összejönne?
Szeretnék ismerkedni, de így nem nagyon tudok. Nem akarok egyedül lenni örökre. Hiányzik hogy szeressek egy lányt.
Értelmes, normális vagyok, de nem járok bulizni, nincsenek barátaim.
Félek hogy engem nem fog így elfogadni senki.
Teljesen igaza van a másodiknak.
Lesznek majd, akik mondják, hogy ők elfogadnak, te így vagy jó, de idővel meg pont emiatt fogtok szakítani, hogy miért nem vagy képes igazi férfi lenni. Nagyon hamar meg fognak téged így unni, főleg, ha lesz a közelben egy magabiztosabb pasi...
Gyere rendőrnek ! ;)
És kikupálódsz..:)
Hát, szerintem azért ez ennél egy kicsit összetettebb. Nálam ezek miatt a tulajdonságok miatt nem lenne senki úgymond hátrányba, ha amúgy minden más rendben van vele. Legalábbis én ezek miatt nem zárkóznék el attól, hogy megismerjem a fiút...ha nekem megtud nyílni, és jól elbeszélgetünk nem hinném, hogy ez gondot okozna. :)
Egyedül a barátok hiánya lehet "problémásább". Mi az oka annak, hogy nincsenek barátaid?
Nem azt mondom, hogy emiatt elítelek valakit, vagy éppen nem fogadom el így, csak én azt mondom, hogy egy kapcsolatban is kell olyan idő mindkét félnek, amit nem a párjával, hanem pl.a barátaival tölt. Remélem érted mit akarok ezzel mondani. 😅
Ha te így jól érzed magad, akkor lehet, hogy nehezebben, de hidd el fogsz találni olyan lányt aki elfogad így :)
Ha pedig nem érzed jól így magad, és társaságra vágysz akkor ne félj belevágni, keresd a lehetőségeket! :)
Ha valakinek nincsenek barátai, annak megvan az oka. Az nem normális. Egy normális emberben van annyi egészséges önbizalom hogy kapcsolatokat kialakítson, akiben nincs, azt meg a barátnője előbb utóbb meg fogja unni. Ha lesz egyáltalán barátnője.
Egy egészséges önbizalmú barátnő sem szeretne ilyen pasit magának. Talán valami ugyanilyen kétségbeesett lány rád szakad, és akkor aztán megtudod, hogy milyen benne lenni egy olyan kapcsolatban fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!