Miért választanak még a 38-47 év közötti elvált apukák is inkább gyermektelen nőket, mint elvált anyukákat? Az elvált anyukáknak 38 év felett kiknél van esélyük? Van esélyük egyáltalán bárkinél is?
Persze a másik oldalról nem ír senki, hogy egy gyermektelen nőnek ugyan miért jó az exnő kölykeit a nyakába venni és gyerektartást fizetni a közös kasszából, de hát ez jellemző erre az oldalra.
A kérdezőnek pedig: 35 körül rohamosan megnőttek az esélyeim a nők körében. Bár én biszexuális vagyok, mem tudom te mennyire vagy nyitott erre...
36/N
Mert van saját gyerekem nem kell mág másé is.
Mert még akarok gyereket lehetőleg sajátot.
Ha az elvált anyuka nem csak anyuka hanem nagybetüs NŐ akkor lehet eselye sok mindenkinél. Bár a gyerek visszatartö erő.
Elvalt anyuka ha jol nez ki akkor biztos talal maganak egy ferfit aki orul hogy van egy baratnoje.
En ha elvalt apuka lennek akkor biztos hogy nem jonnek ossze elvalt anyukaval. Eloszor is a lanyom szobaja a lanyome, azon nem kell osztoznia mostohateson es nincs szabad szoba a hazamban. A gyerekes nok altalaban eleg sorok, igy nincs az hogy akkor a ferfi koltozik oda hozza a nagy villaba, hanem inkabb a no megy a ferfihoz gyerekestol mindenestol. En biztos nem tartanam el mas gyereket.
38 év feletti elvált anyukáknak például nálam van esélyük.
Nem leszek a gyerek apja, nem leszek a következő válásodban társ, sőt semmi egyéb.
Pár dologban vagyok igazán jó, inkább csinálom azt 😎
Mivel fiatal és független vagyok, miért ne profitálhatnék belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!