Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Unmatch-elhet/tilthat valakit...

Unmatch-elhet/tilthat valakit egy lány csak mert "inába szállt a bátorság"?

Figyelt kérdés
Előfordulhat olyan, hogy amúgy tényleg jól megy minden, aztán a lány "beszrik", megijed a dologtól pont úgy, ahogy mi pasik is tesszük néha...megijed, nem tud mit kezdeni a dologgal, és unmatch-eli a pasit, vagy tiltja... akár 30 fölött is
2021. márc. 6. 11:03
 1/1 anonim válasza:
Biztosan. Mondjuk szerintem a nőknél sokkal gyakrabban fordul elő az, hogy egyik napról a másikra hirtelen 180 fokot fordul a gondolkodásuk, és te csak törheted a fejed, hogy mi történt. Nem egyszer jártam már én is így, semmi sértőt, közönségeset stb. nem írtam vagy tettem, mégis teljesen váratlanul lelépett az illető. Ha beszarik, az csak őt minősíti, nem téged. Egyébként nem beszarni kellene, hanem őszintén elmondani a másiknak, hogy "ilyen és ilyen problémáim, félelmeim stb. vannak", még talán jól is elsülhetne a dolog. De tapasztalataim szerint az emberek többsége inkább a könnyebb utat választja. Amúgy az, hogy valaki 30 fölött van, még nem jelenti azt, hogy értelmileg és érzelmileg érettebb egy tininél.
2021. márc. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!