Tinderen szó nélkül szétváltok vagy azért közlitek, hogy ennyi?
Én is vegyesen használtam. Tinder és pár hagyományos társkereső. A tapasztalataim ezáltal nem csak a Tinderre korlátozódnak.
Én csak is úgy váltam szét, hogy előtte megírtam miért, kulturált formában. Utána szétválasztottam (látta, láttam, ok). Visszafelé ritkán volt nálam, hogy a párba állt partner eltűnt volna szó nélkül, hála az égnek normálisokat fogtam ki.
Amin igazából meglepődtem*, hogy milyen korrekt és dicsérő hangnemű** válaszok jöttek vissza (akár akkor is, ha sima társkeresőn próbálkoztam és a visszautasítás után én is megköszöntem a röpke lehetőséget és sok szerencsét kívántam, stb.) , nálam sosemnem anyáztak, érdekes. Mondjuk nekem nők írtak vissza és nem férfiak. :))
* Itt, a párkapcsolatos topikban is olvastam elég sok cifrát ilyen irányban. :)
** Feltételezem sok volt a pharaszt előttem és ez elég szomorú azon férfitársaimra nézve akik bunkók voltak előttem... Volt egy randipartnerem aki nagyon durvákat mesélt, hogy próbálták megközelíteni őt! :O (Köszönés gyanánt dugunk?, dickpic-ek stb.)
Lehet az is közrejátszik, hogy az én korosztályom esetlegesen picit komolyabb? :)
42F
Ha csak Tinderen beszélgettek, akkor simán unmatch. (Felesleges ragozni, meg amúgyis unmatch után már nem látszik a beszélgetés)
Ha egy kicsit hosszabb ideje beszélgettek és áttértetek más platformra, akkor ott azért már illik legalább ennyit mondani, hogy mégsem vagy szimpatikus.
De a legundorítóbb dolog az a ghosting. Sose tegyél ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!