Szerintetek is kamu a Tinder?
Sziasztok.
Mi a véleményetek a Tinder alkalmazásról?
Szerintem tök kamu az egész. Be van állítva közelre és egy csomó lányt akit tudok hogy fent van be se dobja hogy jobbra vagy balra húzható.
Hihetetlen módon pl mindennap a második beadott lánnyal matchelek utána a többivel már nem... Beállítom hogy pl 40 km a hatótáv és ilyen Pestieket meg stb.-ket dob ki akik 150-200 km-re vannak.
Meglehet nézni Goldal hogy kik kedveletek engem de viszont mégse dob ki oda mindenkit aki kedvelt engem..
Csak szerintem kamu az egész?
Nem kamu.
De Budapesten használják főleg,lazakapcsolatra
"hatótáv és ilyen Pestieket meg stb.-ket dob ki akik 150-200 km-re vannak."
Akkor elárulok egy nagy titkot! :)
Ráadásul ha mobilneted van, akkor tuti biztos, hogy ez lesz.
Nézd meg, hogy az IP címed aktuálisan milyen geolokációhoz tartozik.
Nekem van egy wifis kütyüm és abban egy sim kártyám. Én most is Budapesten vagyok állítólag, csak akkor miért van nem messze tőlem most jelenleg a Fejér megyei Baracska tábla? :DDDD
Az informatikai részét értem, viszont amit a Tindernél észrevettem, az vicces volt, hogy a GPS pozid gyakorlatilag nekem lényegtelen volt, az IP-d alapján sorolt be engem, én ezért is találkoztam össze anno tatabányai hölggyel (kiesve a hatókörből), mert az otthoni szolgáltató(m)nak Martonvásári címe volt, nagyon nem Martoniként (Tőlem 20 Km-re van). :D
Ilyen irányban volt egy beszélgetésem a szolgáltató tech ügyfélszolgálatával. De sajnos ők sem tudtak mit tenni... Annak ellenére, hogy értették a "problémámat". (Ez nem most volt)
Szóval, mielőtt összeesküvés elméleteket szövögetnél... :)
Nem kamu, én anno találkoztam onnan hús vér lányokkal :P
Más kérdés, hogy nem jött be ez a fajta ismerkedés
A legtöbb regisztráció szerintem kamu, hogy fizess, fizess, fizess...
Elhiszem viszont, hogy igazi személyek is vannak rajta.
Sok társkereső oldal is tele van kamu regisztrációval, hogy fizess elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!