Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha egy nőcsábász pasit visszau...

Ha egy nőcsábász pasit visszautasítanak, azt hogy éli meg?

Figyelt kérdés

Tehát tipikusan olyan emberről van szó, aki a legyet is röptében és szinte minden csajt megkap, de az akit már régóta nagyon meg akar kapni visszautasítja.

Nem rég visszautasítottam egy ilyet és azóta szinte haragszik rám, nem értem hogy miért amikor sok masikat is megkaphat akkor nem mindegy neki ez az egy?

2021. márc. 3. 22:33
1 2
 11/18 anonim válasza:
Mert ez is egy módszer, hogy meg szerezzen. Eléri hogy bűntudatod legyen vagy felkeltse az érdeklődésed és adj neki egy esélyt
2021. márc. 4. 22:00
 12/18 anonim válasza:
Vannak itt elég értelmes és lényegretörő kommentek(3-4) de röviden elmondom: érdekel a srác? Vonzódsz hozzá? Igen? Adj neki egy esélyt. Nem? Sz*rd le és ne foglalkozz vele ha meg kötekedik vágj vissza, ennyi az egész
2021. márc. 4. 22:24
 13/18 anonim válasza:

Velem is volt ilyen aztan midnen fele hulyeseget terjesztett rolam hogy dugtuk csak nem vallom be meg ilyenek

Tipikus fuckboy

2021. márc. 5. 13:42
 14/18 anonim válasza:
Szerintem idegesiti hogy teged nem kaphat meg.Ezek utan vagy leszar es nem fogsz neki erdekelni.Vagy mindent megtesz annak erdekeben hogy megszerezzen es hogy te erdeklodj irant.Lehet hogy igy mutatja ki neked, hogy hatha majd megesik a szived és nyalsz neki🤷🏽‍♀️
2021. márc. 8. 21:01
 15/18 anonim válasza:

Engem egyáltalán nem zavar, ha valaki nemet mond!

Van mááááásik, akár azonnal is...

Egy nőcsábásznak mindig van minimum egy pót-nője!

2021. márc. 8. 21:14
 16/18 anonim válasza:

Volt egy kollegam aki allandoan fuzott valami not. Sokan is ismertek ot. Mondta nekem hogy ha egy nonek o nem kell akkor sebaj, majd jon egy masik, de legalabb meg kell probalni.

Minden ferfit elutasit valaki, csak van olyan aki 5 nonel probalkozik 1 evben mert magaraveszi az elutasitasokat, mas meg tovabb lep es lehet 100 nonel probalkozik 1 evben.

2021. márc. 9. 02:06
 17/18 anonim válasza:

Ha elhajtasz egy nőcsábászt, ne várd, hogy jó pofizzon veled, mert onnantól csak kolonc vagy a számára.

Ezen csak úgy javíthatsz, ha megadod neki, amit akar😉

2021. okt. 14. 03:45
 18/18 anonim válasza:

Én tiszteletben tartom ha egy nő nemet mond! Nem gyakori, de előfordul.

Én attól még nagyon jól alszom, mert nem akart lefeküdni velem; mindenki úgy cseszi el a boldogságát, ahogy akarja...:)

2021. okt. 14. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!