A futár srácok sokat csajoznak?
Figyelt kérdés
vagy nem érnek rá mert gyorsan futnak minden címre?2020. máj. 14. 20:44
1/4 anonim válasza:
Nekem sajnos van tapasztalatom ilyen téren... első sorban amennyiben egy jóképű futár srácról beszélünk, akkor azok nagyon sokat csajoznak, annak ellenére hogy semmi idejük nincs. Egyszer kavartam egy futárral, baromi sokat dolgozott, mindig fáradt volt. De akárhányszor elmentünk valahova láttam, hogy nézi a csajokat, és persze a múltjából kifolyólag csajozós is volt. A kettőt egyszerre csinálják, pláne ha megvan hozzá a kinézetük is.
2/4 anonim válasza:
Nem igazán van idejük csajozni a munkaidőben. Sokszor egy napra 120-140 címük is van.
3/4 A kérdező kommentje:
1. Hozzászólónak: sajnálom :( ez fordult meg az en fejemben is
2. Hozzászólónak:
emelett mégis van ra kedvük??
2020. máj. 14. 21:23
4/4 anonim válasza:
Annyit csajoznak mint bármilyen más szakmában az emberek. Munka közben rohannak egyik címről a másikra - teljesített címek (kiszállítások) alapján kapod a pénzt, egy nap alatt hányat csinálsz meg (+jatt is akkor van ha odaérsz). Vagy leállsz cseverészni (csajozni), vagy dolgozol. Ráadásul sokszor több tétel van nálad, amit időre útvonal mentén kell kiszállítanod, nem érsz rá leragadni egy-egy címen- Az ügyfél meg nem egy szál tangában vár az ajtóban, hanem inkább ideges és hívogatja a központot hogy "már 40 perce megrendeltem a pizzámat mikorra ér már ide".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!