Vannak itt igazoltan magas IQ-val rendelkező nők?
30 körüli férfi vagyok, szívesen ismerkednék kifejezetten intelligens nővel. Még csak nem is a géniusz szintre gondoltam, de olyan 120 körüli már eléggé üdítő, és szórakoztató lenne. (Nekik van jó humorérzékük, ez például egy szempont.)
Külsőre nincsen favoritom. Viszont az elhízottság számomra kiábrándító.
Ismerek zseniket iszonyat rossz humorérzékkel.
Ismerek tanult embereket akik olyan parasztok az élethez és az embertársaikhoz, hogy rettenet. Ismerek szexis molett nőket. Ismerek diplomás, intelligens csinos házisárkányokat.
Színes a repertoár.
Te okosnak és empatikusnak sem tűnsz a kérdésed alapján.
Senki nem fogja bizonygatni neked, hogy vicces és okos, csinos. Már akinek van egy kis iq-ja.
Elég sok komplexusos, irigy válasz jött. Boccs, de nekem az intelligencia szexi. Van akinek meg a zöld szem az.
Nem tudom mi alapján tudják egyesek (vagy hetesek), hogy mennyire lehetek empatikus.
MAWI-n 2 éve 144 lett az eredményem. A gagyi mensás teszt is valahova 125 fölé becsült, a személyesre nem mentem el, elég bizonyíték nekem az intelligenciaszintemre az a visszacsatolás is, amit a végzettségeim adnak és amit a munkám során kapok, de a móka kedvéért szeretek tesztalany lenni.
Egyébként az intelligencia bizonyos szintig valóban összefügg a kreativitással és vele a humorral is. Ezt kár lenne tagadni, van róla jó pár publikáció, nem is értem, miért kell ezen kifakadni. A túl magas intelligenciaszint pedig nagyon gyakran társul gyenge szociális képességekkel, ami nem kedvez a humornak. Nem mindenkire igaz, de az egyes kutatások statisztikái alapján a többségre mindenképp rá lehet húzni. Hogy valakinek az anyjának a macskájának a szomszédja történetesen egy zseni, aki mellett mindenki könnyesre röhögi magát, nem sokat jelent. Ha ezeket a számokat átültetnénk abba a szituációba, hogy hányan halnak meg azok közül, akik autóba ülnek és szabályosan közlekednek, valamiért igyekezne róla senki sem tudomást venni és azt mantrázná, hogy vezetni biztonságos. :))
"Sajnos" foglalt vagyok, szóval nem tudok segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!