Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, akit...

Van itt olyan lány, akit szintén nem érdekelnek a szexuális jellegű dolgok?

Figyelt kérdés

Tudom, ez most nagyon hihetetlennek, meg hazugságnak fog tűnni, de nem az. Engem fiúként, egy kapcsolatban nem igazán tud foglalkoztatni a szex. Inkább az érzelmi, "lelki" intimitás a fontos nekem, hogy mindent, de tényleg mindent meg lehessen beszélni, és érdeklődjünk a másik iránt. Ettől függetlenül a testi közelséget még igénylem, de itt csak olyanokra gondolok, mint például az ölelés, összebújás, csók, ilyenek.

Egy olyan lányt keresek, aki hasonlóképpen vélekedik erről az egészről, csak annyi, hogy lehetőleg velem egyidős legyen, én 17 éves vagyok.

Tudom, elég reménytelennek tűnik, de azért gondoltam megpróbálkozom az ötlettel :)

2021. febr. 21. 13:53
1 2
 11/15 anonim válasza:

És akkor mi van?

:D

Túl sok itt az okos...

2021. febr. 21. 22:21
 12/15 anonim válasza:
Örülök, hogy vannak ilyen srácok! Attól tartottam, hogy senkinek se kellek majd ha 17 évesen nem akarok még szexelni. Semmi baj nincs ezzel:)
2021. ápr. 21. 01:30
 13/15 anonim válasza:
Kicsit régi kérdés, de írok egy saját tapasztalatot, ja meg amúgy azt is látom, hogy te nem ezt kérdezted, csak mivel volt részem ilyenben, legyen érthető a dolog kány oldala is. Együtt voltam egy sráccal 16-18éves korom közt 1,5évig.A csók szinte azonnal megvolt, összebújás, mindenről lehetett vele beszélgetni. Én szűz voltam, kb egy év után derült ki számomra hogy ő is, gondoltam ja akkor ezért nem estünk még át rajta (5év volt köztünk, nem feltételeztem egy 23 éves srácról hogy szűz, de ez igazából az én hibám, miért ne lehetne az). Na én nem kerestem mellette mást, meg nem voltam előtte sem senkivel, így semmi összehasonlítási alapom nem volt, hogy így természetes e a dolog köztünk.Simán lehet hogy ő is így érzett mint te,engem viszont lelkileg nagyon durván megviselt, nem értettem miért nem kellek neki úgy, folyamatosan szomorú voltam.Egy idő után csókolózni sem akart (konkrétan inkább megharapott hogy elmenjen a kedvem) most így leírva látom már hogy nagyon toxic volt. Gyakorlatilag 20kilót fogytam míg együttvoltunk, azt hittem akkor majd jobban tetszek. Persze szakítás lett a vége, igazából jobban is jártam, hogy ezt nem vele éltem át, azóta minden oké. De ha te így érzed, akkor szerintem mindenképp meg kell beszélni,mert egy 17 éves lány már nagyon vágyhat szexre is, ez nálunk nem volt megbeszélve, csak a folyamatos elutasítást kaptam. Szoval tényleg nagyon szép hogy ilyen tisztán leírtad hogy érzed hogy ez a helyzet, és ha a jelöltnek is elmondod akkor nem érheti hidegzuhanyként. Ne aggódj amúgy léteznek ilyen lányok,csak keresd a megfelelőt, ne maradjon ilyen toxic a kapcsolat mert ha ő már szeretné akkor vagy kikészül vagy félrelép, senkinek nem lesz jó.
2021. ápr. 23. 23:12
 14/15 A kérdező kommentje:

#12 Igaz, már nem most válaszoltál, de volna kedved privátban beszélgetni? Sima barátkozásban is benne lennék, barátok mindig jól jönnek :)

#13 Sajnálom, hogy így történt, de én oda szoktam figyelni akár kapcsolatban, akár barátságban, családban tökmindegy, hogy egyenes legyek, és egyértelmű. Ha valami nem tetszik nekem, akkor mindig megemlítem, és legfeljebb vita lesz belőle.

2021. ápr. 28. 11:23
 15/15 anonim válasza:
#12 vagyok, szívesen beszélgetek veled:)
2021. ápr. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!