Van itt olyan lány, akit szintén nem érdekelnek a szexuális jellegű dolgok?
Tudom, ez most nagyon hihetetlennek, meg hazugságnak fog tűnni, de nem az. Engem fiúként, egy kapcsolatban nem igazán tud foglalkoztatni a szex. Inkább az érzelmi, "lelki" intimitás a fontos nekem, hogy mindent, de tényleg mindent meg lehessen beszélni, és érdeklődjünk a másik iránt. Ettől függetlenül a testi közelséget még igénylem, de itt csak olyanokra gondolok, mint például az ölelés, összebújás, csók, ilyenek.
Egy olyan lányt keresek, aki hasonlóképpen vélekedik erről az egészről, csak annyi, hogy lehetőleg velem egyidős legyen, én 17 éves vagyok.
Tudom, elég reménytelennek tűnik, de azért gondoltam megpróbálkozom az ötlettel :)
És akkor mi van?
:D
Túl sok itt az okos...
#12 Igaz, már nem most válaszoltál, de volna kedved privátban beszélgetni? Sima barátkozásban is benne lennék, barátok mindig jól jönnek :)
#13 Sajnálom, hogy így történt, de én oda szoktam figyelni akár kapcsolatban, akár barátságban, családban tökmindegy, hogy egyenes legyek, és egyértelmű. Ha valami nem tetszik nekem, akkor mindig megemlítem, és legfeljebb vita lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!