Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, akit...

Van itt olyan lány, akit szintén nem érdekelnek a szexuális jellegű dolgok?

Figyelt kérdés

Tudom, ez most nagyon hihetetlennek, meg hazugságnak fog tűnni, de nem az. Engem fiúként, egy kapcsolatban nem igazán tud foglalkoztatni a szex. Inkább az érzelmi, "lelki" intimitás a fontos nekem, hogy mindent, de tényleg mindent meg lehessen beszélni, és érdeklődjünk a másik iránt. Ettől függetlenül a testi közelséget még igénylem, de itt csak olyanokra gondolok, mint például az ölelés, összebújás, csók, ilyenek.

Egy olyan lányt keresek, aki hasonlóképpen vélekedik erről az egészről, csak annyi, hogy lehetőleg velem egyidős legyen, én 17 éves vagyok.

Tudom, elég reménytelennek tűnik, de azért gondoltam megpróbálkozom az ötlettel :)

2021. febr. 21. 13:53
1 2
 1/15 anonim válasza:
Lehetsz te akármilyen kedves és odaadó, akik itt vannak lányok, azok nem igénylik ezeket a tulajdonságokat, ugyanolyanok ők is, mint a való életben.
2021. febr. 21. 13:56
 2/15 anonim válasza:
Google: Aszexuális
2021. febr. 21. 13:57
 3/15 anonim válasza:

Ne haragudj de egy egészséges embert érdekelnek a szexuális dolgok.

Nehéz dolgod lesz.

2021. febr. 21. 14:13
 4/15 A kérdező kommentje:
#3 Tisztában vagyok vele, igazából egy kicsit pontosítanám a kérdést... Jelenleg nem érdekel egyáltalán, de azt nen mondom, hogy soha nem fog érdekelni, mert azt nyilván nem tudom. Annyit tudok, hogy egyelőre egy érzelmen alapuló kapcsolatot szeretnék, és testi közelséget.
2021. febr. 21. 14:21
 5/15 anonim válasza:
Az érzelmet, a törődést telibe lesz*rják a lányok
2021. febr. 21. 14:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Valóban, én is rengeteg olyan lányt találtam már, és rengetegen el is utasítottak, de azért még bízom benne, hogy vannak érzelmes, törődő, értékes lányok is, akikkel megéri foglalkozni
2021. febr. 21. 14:53
 7/15 anonim válasza:
Vannak, de ők már foglaltak...
2021. febr. 21. 14:55
 8/15 anonim válasza:

Szia, nem hangzik hihetetlennek se hazugságnak ha te így érzel akkor ez teljesen normális dolog. Én demiszexuálisnak mondanám, bár lehet tévedek de amit olvastam abból ez jött le. A kérdésedre válaszolva léteznek ilyen lányok, láttam hasonló gondolkodású embert mint te szóval ne add fel semmiképp:)

17/L

2021. febr. 21. 15:29
 9/15 anonim válasza:

Miért kell a kéredezőt kategorizálni, egy keretbe zárni?! Mitől lesz ez "jobb"? Illetve ne haragudjatok, de pár sorból szexuális orientációt levonni, elég felszínes dolog.

Kérdező! Akik itt kategorizálnak ne foglalkozz velük, szerintem teljesen jó ez így, és egy sokkal jobb világban élnénk, ha nem a szexualitás lenne az első egy kapcsolatban. Mielőtt írna bárki is erre, gondolja végig... Kívánom, hogy találj egy hozzád hasonló értékekkel rendelkező tisztességes lányt, mert vannak ilyenek! és legyetek nagyon sokáig boldogok!!! :)

N

2021. febr. 21. 20:01
 10/15 anonim válasza:

Nem a szexualitás az első egy kapcsolatban. Az kb. az idő 2-3%-a. Az hogy téged csak megdugni akarnak majd lekoptatni, az csakis a te hibád!

Viszont egy teljes értékű kapcsolatba maximálisan fejlett szexuális érzék/tapasztalat/nevezdaminekakarod kell. Amivel a kérdező ezzel a hozzáállással a büdös életben nem fog rendelkezni.

2021. febr. 21. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!