Melyikőtök ismerkedne velem, ki szeretne engemet? Kérdésem komoly, privátban beszélgetnék. 19L
Szeretnék valakivel beszélgetni, aki meghallgat, cserébe én is Őt. Szeretném, hogy kimondja; szeretlek, hiányoztál, Veled akarok lenni.
Persze nem ilyen egyértelműen, de érezni akarom, hogy valakinek “fontos” vagyok, és hogy érdeklődik irántam.
Találkozóban is benne lennék idővel, olyan találkozóban szeretném részesíteni a másik felet, amelyben nyugodtan ölelgethetem, aki visszaölel, visszacsókol, érdeklődik irántam. Minden kölcsönös érzelmeken alapulna, meg akarok szeretgetni valakit, aki viszonozná.
Külső nem számít nekem, a partneremnek se számítson, csak beszélgetni szeretnék, és imádni valakit, aki szintén nagyon hálás. Szexuálisan is benne vagyok bármiben, tényleg bármiben.
Nagyon - nagyon akarok szeretni valakit, mindenféle első benyomás, külső szempontok, politikai nézetek, érdek nélkül.
Nem görcsösen, mert nem szeretném erőltetni a dolgot, viszont indíttatásképpen nagyon jólesne a kedvesség, a nyugalom, a figyelmesség, utána kiforrja magát a dolog.
Csak és kizárólag Győr - Moson - Sopron megyeivel tartanám szívesen a kapcsolatot! A nagy távolság igenis akadály, szeretném látni a másik felet minél hamarabb, minél többször.
Szeretni akarok oda - vissza. Nem érdekel semmi más a világon, esküszöm.
Életkor teljesen mindegy. 19 éves lány vagyok.
Na történt azóta valami, sikerült valakinek egyáltalán megismerkednie ezzel az emberrel?
Vagy nekünk lett igazunk? 🤔
Amúgy te hogy a fészkes p*csába vagy az Ismerkedés kategóriában a toplista 26. helyén?
Ennyire érdekes ember lennél?
Ahhoz képest semmiről nem tudtam veled régebben beszélni 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!