Melyikőtök ismerkedne velem, ki szeretne engemet? Kérdésem komoly, privátban beszélgetnék. 19L
Szeretnék valakivel beszélgetni, aki meghallgat, cserébe én is Őt. Szeretném, hogy kimondja; szeretlek, hiányoztál, Veled akarok lenni.
Persze nem ilyen egyértelműen, de érezni akarom, hogy valakinek “fontos” vagyok, és hogy érdeklődik irántam.
Találkozóban is benne lennék idővel, olyan találkozóban szeretném részesíteni a másik felet, amelyben nyugodtan ölelgethetem, aki visszaölel, visszacsókol, érdeklődik irántam. Minden kölcsönös érzelmeken alapulna, meg akarok szeretgetni valakit, aki viszonozná.
Külső nem számít nekem, a partneremnek se számítson, csak beszélgetni szeretnék, és imádni valakit, aki szintén nagyon hálás. Szexuálisan is benne vagyok bármiben, tényleg bármiben.
Nagyon - nagyon akarok szeretni valakit, mindenféle első benyomás, külső szempontok, politikai nézetek, érdek nélkül.
Nem görcsösen, mert nem szeretném erőltetni a dolgot, viszont indíttatásképpen nagyon jólesne a kedvesség, a nyugalom, a figyelmesség, utána kiforrja magát a dolog.
Csak és kizárólag Győr - Moson - Sopron megyeivel tartanám szívesen a kapcsolatot! A nagy távolság igenis akadály, szeretném látni a másik felet minél hamarabb, minél többször.
Szeretni akarok oda - vissza. Nem érdekel semmi más a világon, esküszöm.
Életkor teljesen mindegy. 19 éves lány vagyok.
Ez attól is függ, milyen leveleket kapott.
Engem is akartak már csomóan megszögelni első üzenetben, hiába vagyok srác.
Nagyon gáz, amit egyesek le tudnak művelni ismerkedés címen.
Folyamatosan kérdezgetett, amikre válaszoltam is, de ő nem mondott magáról semmit sem...
Még egymás nevét sem tudjuk, az a vicces...
Ilyentől mégis mit várjon az ember?
Nekem részemről az online ismerkedésnek itt van a vége.
Én még most is beszélek vele.
Semmi gond nincs vele, normálisan visszaír, közben ebédelt is. Nem sürgettem, normális kérdéseket irtam és válaszokat adtam. Nem vártam el, hogy 3 percen belül válaszoljon, és ha nem tette meg, nem irtam neki, hogy irjál már baszki. A képernyőfotós megosztogatás meg egy hülyeség. Kiteregetni a privát üzeneteket... Ezek után biztos, hogy téged keres egy lelkileg összetört lány, és rád van szüksége...
Na, hát erről beszélek, hogy itt van, de nem olvassa el direkt, hogy miket írtam neki, illetve hogy miket írunk itt neki a kérdése alá.
Az egészet amúgy saját magának köszönheti, nyilván én vagyok a hülye f*sz, hogy megkérdezem tőle, milyen napja volt, milyen zenéket szeret, mikor volt utoljára kapcsolata, stb...
Gratulálok...
Nem hiszem, hogy megfelelnék az elvárásainak.
Ha megun, akkor max nem beszélgetünk tovább.
Ha én tettem volna fel a kérdést, és elmegyek aludni, majd másnap megnéztem volna, mi van itt a kérdésem alatt a kommentek között, valoszinüleg töröltem volna magam az oldalról magyarázkodás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!