Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Melyikőtök ismerkedne velem,...

Melyikőtök ismerkedne velem, ki szeretne engemet? Kérdésem komoly, privátban beszélgetnék. 19L

Figyelt kérdés

Szeretnék valakivel beszélgetni, aki meghallgat, cserébe én is Őt. Szeretném, hogy kimondja; szeretlek, hiányoztál, Veled akarok lenni.

Persze nem ilyen egyértelműen, de érezni akarom, hogy valakinek “fontos” vagyok, és hogy érdeklődik irántam.

Találkozóban is benne lennék idővel, olyan találkozóban szeretném részesíteni a másik felet, amelyben nyugodtan ölelgethetem, aki visszaölel, visszacsókol, érdeklődik irántam. Minden kölcsönös érzelmeken alapulna, meg akarok szeretgetni valakit, aki viszonozná.

Külső nem számít nekem, a partneremnek se számítson, csak beszélgetni szeretnék, és imádni valakit, aki szintén nagyon hálás. Szexuálisan is benne vagyok bármiben, tényleg bármiben.

Nagyon - nagyon akarok szeretni valakit, mindenféle első benyomás, külső szempontok, politikai nézetek, érdek nélkül.

Nem görcsösen, mert nem szeretném erőltetni a dolgot, viszont indíttatásképpen nagyon jólesne a kedvesség, a nyugalom, a figyelmesség, utána kiforrja magát a dolog.

Csak és kizárólag Győr - Moson - Sopron megyeivel tartanám szívesen a kapcsolatot! A nagy távolság igenis akadály, szeretném látni a másik felet minél hamarabb, minél többször.

Szeretni akarok oda - vissza. Nem érdekel semmi más a világon, esküszöm.

Életkor teljesen mindegy. 19 éves lány vagyok.

2021. febr. 20. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim válasza:

Ez attól is függ, milyen leveleket kapott.

Engem is akartak már csomóan megszögelni első üzenetben, hiába vagyok srác.

Nagyon gáz, amit egyesek le tudnak művelni ismerkedés címen.

2021. febr. 21. 12:29
 52/82 anonim válasza:
#48 Ne legyél már ekkora simp, kérlek... Ha már ennyien írják ugyanazt a problémát, akkor nem gondolod, hogy van benne igazság? Valakinek egyáltalán nem is válaszolt, és nem mondhatod, hogy nem volt ideje, mert a kérdésre válaszolt többször is.
2021. febr. 21. 12:31
 53/82 anonim válasza:
9:45 és 10 óra környékén írtam neki üzeneteket, valahogy 10:15 fele írt ide a kérdéséhez egy választ, szóval nekem ne jöjjön azzal, hogy nem látta az üzeneteimet...
2021. febr. 21. 12:42
 54/82 anonim válasza:
Ha még valaki mindig nem hisz nekem, képernyőfotók formájában áttudom neki küldeni a bizonyítékokat...
2021. febr. 21. 12:43
 55/82 anonim válasza:

Folyamatosan kérdezgetett, amikre válaszoltam is, de ő nem mondott magáról semmit sem...

Még egymás nevét sem tudjuk, az a vicces...

Ilyentől mégis mit várjon az ember?

Nekem részemről az online ismerkedésnek itt van a vége.

2021. febr. 21. 12:45
 56/82 anonim válasza:

Én még most is beszélek vele.

Semmi gond nincs vele, normálisan visszaír, közben ebédelt is. Nem sürgettem, normális kérdéseket irtam és válaszokat adtam. Nem vártam el, hogy 3 percen belül válaszoljon, és ha nem tette meg, nem irtam neki, hogy irjál már baszki. A képernyőfotós megosztogatás meg egy hülyeség. Kiteregetni a privát üzeneteket... Ezek után biztos, hogy téged keres egy lelkileg összetört lány, és rád van szüksége...

2021. febr. 21. 12:52
 57/82 anonim válasza:

Na, hát erről beszélek, hogy itt van, de nem olvassa el direkt, hogy miket írtam neki, illetve hogy miket írunk itt neki a kérdése alá.

Az egészet amúgy saját magának köszönheti, nyilván én vagyok a hülye f*sz, hogy megkérdezem tőle, milyen napja volt, milyen zenéket szeret, mikor volt utoljára kapcsolata, stb...

Gratulálok...

2021. febr. 21. 12:54
 58/82 anonim válasza:
#56 Valószínű te tökéletesen megfeleltél az elvárásainak, miszerint minden bánatát kisírhatja neked, és lóghat rajtad. Várom, hogy mikor fog megunni :)
2021. febr. 21. 12:55
 59/82 anonim válasza:
Ha lelkileg összetört lány lenne, akkor válaszolna a másiknak is a kérdéseire, mert nem abból áll a beszélgetés, hogy csak ő kérdez és én válaszolok neki, hanem fordítva is...
2021. febr. 21. 12:56
 60/82 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy megfelelnék az elvárásainak.

Ha megun, akkor max nem beszélgetünk tovább.

Ha én tettem volna fel a kérdést, és elmegyek aludni, majd másnap megnéztem volna, mi van itt a kérdésem alatt a kommentek között, valoszinüleg töröltem volna magam az oldalról magyarázkodás helyett.

2021. febr. 21. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!