Van itt olyan fiatal lány aki nagycsaládban gondolkodik?
F/20
Természetes nem most kezdenénk bele a babaprojektbe, hanem egy 4-5 év múlva mondjuk.
Honnan tudod h nincs baratnoje? Azert mert te egy elettelen g**i vagy, attol meg o nem az. Na ezert kell ovszert hasznalni gyerekek🙄
#12es vagyok
Bocsii ez kicsit durva volt..😅Csak nem birom ha beszologatnak😅🥰
Én igen. Minimum 2 gyereket szeretnék, a felső korlátot majd az első szülés után szerintem kitalálom :D. De mindenképp szeretnék kettőt. Fontos, hogy legyen tesója a gyerekemnek.
De ez még nagyon odébb van.
19/L
"Aki nem szül, ne kapjon nyugdíjat majd. Ez lenne fair. (Húha, tahó nber, politikázik) - természetesen a meddő nők kivételek lennének. A többieknek tessék gyereket csinálni, mert kihalunk a francba."
Vannak Del-Amerikai orszagok ahol egyaltalan nincs nyugdij, hacsaknem az allamnak dolgozol es ezert van sok csaladban 6-8 gyerek mert mikor a szulok idosebbek lesznek akkor a gyerekek tamogatjak oket anyagilag. Nem mindegy hogy 1 gyereked ad havonta 20.000et vagy 8 gyereked egyenkent "csak" 15.000et ad mert nincs nyugdijad.
Azt kellene csinalnia a Magyar allamnak hogy a nyugdijasok nyugdijaba beleszamitson az is hogy hany gyereket neveltek fel.
Ezzel csak az a baj hogy a gyerekvallalastol a nyugdijig eltelik korulbelul 30-40 ev es mire nyugdijba mesz addigra lehet egy masik kormany eltorli az egeszet. Ugy jarnal mint a rendorok akik 40 evesen akartak nyugdijba menni de mielott nyugdijba mentek volna akkor eltoroltek nekik a korkedvezmenyt.
Hagyjuk már ezt a butaságot.
Nem ez volt a kérdés
19. Szerintem is eleeeg
Valaszoljatok neki normalisan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!