Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hülyén hangzik, de van itt jó...

Hülyén hangzik, de van itt jó génekkel megáldott lány?

Figyelt kérdés

Fiatal, 18-21es korosztályból.

Hogy miért? Hasonló jókkal rendelkező srác vagyok.

Szóval azt szeretném, ha ezt tovább tudnánk örökíteni a gyermekeinkbe. Nem baj, ha nem vagy a legokosabb, azt a részt majd öröklik tőlem, de azért legyen a bensőd is kb rendben, légyszi.

Igazából használhattam volna a "szép" szót is egész végig, de az olyan snassz, nem?🤷🏼‍♂

2021. febr. 19. 13:57
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

Biztos van, de ez így elég felszínes nem gondolod? :D Mi marad a szépségből 20, vagy 30 év múlva? Nem sok, de mellé még buta is lesz az asszony az külön örömöt fog jelenteni. :D

Amúgy én az intelligenciát előrébb venném a szépségnél, és a modell szülők sem garanciák arra, hogy a gyerek is az lesz. Szomorú, de az én szüleim nagyon jól néznek ki én meg az átlagosnál éppen csak jobb. De azért nem olyan, mint ők.. hát ez van.

2021. febr. 20. 20:22
 32/40 anonim válasza:
Szia, küldesz képet privátban, légyszi?
2021. febr. 20. 20:55
 33/40 A kérdező kommentje:
#32es, mármint én?
2021. febr. 20. 20:59
 34/40 anonim válasza:

Ez kb. ugy hangzik mint ha egy jó genetikával rendelkező többször nyert díjakat versenyen csődör fedeztetést vállal díjnyertes jó genetikával rendelkező kancával. És ha a gazdi jó fej meg is veszi a kancát a csődörnek tipusú kérdés hogy egy nagy genetikai nagy családot tudjanak alapítani.

Ne hari de ez tenyésztő szagu és necces is.

2021. febr. 27. 17:41
 35/40 anonim válasza:

33/34 A kérdező kommentje:

#32es, mármint én?

Azért az IQ-tesztedet is küld el...

2021. febr. 27. 17:46
 36/40 anonim válasza:

Nem akarok senkit kiábrándítani de a jó genetika azt jelenti hogy betegségektől mentes és visszamenőleg is, tehát betegségre sem hajlamos mert mondjuk az ősei is makk egészségesek voltak.

Nem a külső szépség mérvadója. Kifog egy szép lányt de őseitől örökölt többféle betegségre való hajlamot akkor mit fog csinálni ha már teljesen szerelmes és azt mondha hogy na ő az igazi. Aztán megtudja hogs betegségre hajlamos. Na ilyenre mit lépne a kérdező?

2021. febr. 27. 17:49
 37/40 anonim válasza:
*hogy
2021. febr. 27. 17:50
 38/40 anonim válasza:
35-ös a származási lapja nem kell? Vagy a lovin milyen versenyeket nyert?
2021. febr. 27. 17:51
 39/40 anonim válasza:
A tiéd lesz.
2021. febr. 27. 17:56
 40/40 anonim válasza:

Küldesz képet, légyszi?:3

Kiváncsivá tettél ezzel a mondatoddal :"Hasonló jókkal rendelkező srác vagyok. "

2021. febr. 27. 18:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!