Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hülyén hangzik, de van itt jó...

Hülyén hangzik, de van itt jó génekkel megáldott lány?

Figyelt kérdés

Fiatal, 18-21es korosztályból.

Hogy miért? Hasonló jókkal rendelkező srác vagyok.

Szóval azt szeretném, ha ezt tovább tudnánk örökíteni a gyermekeinkbe. Nem baj, ha nem vagy a legokosabb, azt a részt majd öröklik tőlem, de azért legyen a bensőd is kb rendben, légyszi.

Igazából használhattam volna a "szép" szót is egész végig, de az olyan snassz, nem?🤷🏼‍♂

2021. febr. 19. 13:57
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
Én jó, és kedves vagyok. Nem a gének miatt . Ez hihetetlen, mit csaptok a szex miatt..
2021. febr. 19. 15:38
 22/40 anonim válasza:
A zsák megtalálja a foltját.
2021. febr. 19. 15:40
 23/40 A kérdező kommentje:

Kedves 19es!

Nincs ezzel semmi gond, ettől még lehet valaki jó, értékes ember. Önmagában nincs semmi baj azzal, hogy valaki a miskolci lakótelepről származik. Viszont ha igénytelen az már probléma, de ezen is lehet változtatni, csak akarni kell. 😌 ettől a génjei még lehetnek jók 🤤😂😂😂😂😂😂

2021. febr. 19. 16:04
 24/40 A kérdező kommentje:

Kedves 20as!

Nem rossz, nem rossz, csak kicsit idős a gyerekszüléshez, énhozzám meg pláne 😬

2021. febr. 19. 16:05
 25/40 anonim válasza:

Ahhh....sajnálom, hogy így ostoroznak. Nekem nagyon bejött a szöveged. Határozott, laza, lehet hogy egy kicsit túlmutat az egészséges egoizmuson, de fene bánja, ott van helyette egy jó pont a helyesírásért.

Tetszik, hogy nem egy sima "184 cm magas, szőke, kék szemű, stb. srác vagyok, szívesen ismerkednék...", hanem van benne egy kis fantázia.

2021. febr. 19. 16:42
 26/40 anonim válasza:
Kérdező, megvan a barátnőd! A 25 - ös máris beléd szeretett! Biztos reménykedik, hogy valami gazdag csávó vagy...😂
2021. febr. 19. 16:53
 27/40 A kérdező kommentje:

26 - bocsánat, de én szerintem ezek nem jó genetika xD persze ez szubjektív valamennyire.

27 - áhh tuti kamu xD amúgy meg van pénzem, de nem szoktam ezzel felvágni vagy ilyesmi. Meg tudom is a pénz értékét, hogy mennyit kell érte dolgozni, szóval elszórni sem fogom 😅

2021. febr. 19. 17:07
 28/40 anonim válasza:
A 25-ös vagyok. Sajnos el kell szomorítsalak 27-es. Attól, hogy a szöveg jó, még nem lehet levarázsolni rólam a bugyit. ;)
2021. febr. 19. 21:22
 29/40 anonim válasza:
Akkor, ha jól értelmezem szép lányt keresel, akit szeretnél megszeretgetni. Az sem gond ha egy kicsit buta. Xd
2021. febr. 20. 12:57
 30/40 anonim válasza:
Meg fogtok lepődni, de váltottam pár üzenetet priviben a kérdezővel, és tök normális :D mondjuk én idősebb vagyok nála, meg 150kmre lakom, de ajánlom, hátha összejön valami.
2021. febr. 20. 13:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!