Hülyén hangzik, de van itt jó génekkel megáldott lány?
Fiatal, 18-21es korosztályból.
Hogy miért? Hasonló jókkal rendelkező srác vagyok.
Szóval azt szeretném, ha ezt tovább tudnánk örökíteni a gyermekeinkbe. Nem baj, ha nem vagy a legokosabb, azt a részt majd öröklik tőlem, de azért legyen a bensőd is kb rendben, légyszi.
Igazából használhattam volna a "szép" szót is egész végig, de az olyan snassz, nem?🤷🏼♂
Kedves 19es!
Nincs ezzel semmi gond, ettől még lehet valaki jó, értékes ember. Önmagában nincs semmi baj azzal, hogy valaki a miskolci lakótelepről származik. Viszont ha igénytelen az már probléma, de ezen is lehet változtatni, csak akarni kell. 😌 ettől a génjei még lehetnek jók 🤤😂😂😂😂😂😂
Kedves 20as!
Nem rossz, nem rossz, csak kicsit idős a gyerekszüléshez, énhozzám meg pláne 😬
Ahhh....sajnálom, hogy így ostoroznak. Nekem nagyon bejött a szöveged. Határozott, laza, lehet hogy egy kicsit túlmutat az egészséges egoizmuson, de fene bánja, ott van helyette egy jó pont a helyesírásért.
Tetszik, hogy nem egy sima "184 cm magas, szőke, kék szemű, stb. srác vagyok, szívesen ismerkednék...", hanem van benne egy kis fantázia.
26 - bocsánat, de én szerintem ezek nem jó genetika xD persze ez szubjektív valamennyire.
27 - áhh tuti kamu xD amúgy meg van pénzem, de nem szoktam ezzel felvágni vagy ilyesmi. Meg tudom is a pénz értékét, hogy mennyit kell érte dolgozni, szóval elszórni sem fogom 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!