Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aszexuális meleg fiúk,hol...

Aszexuális meleg fiúk,hol vagytok?

Figyelt kérdés
25 éves, helyesnek mondott asex meleg fiú vagyok:) Nem tudom, hol bujkálnak még hasonlóak:)

2021. febr. 15. 17:48
1 2
 11/20 anonim válasza:

A 10 -esnél a pont, abszolút igaza van !

Kérdezők és válaszolók zöme álmodozik.

2021. febr. 15. 18:56
 12/20 anonim válasza:

En

38 F

2021. febr. 16. 05:40
 13/20 anonim válasza:

Az aszexualitás mellett lehet valaki homoromantikus érzelmű és homoerotikus érdeklődésű, hiszen az aszexualitás nem jelenti az intimitásra vágyás és az esztétikai élményre való fogékonyság hiányát...

Néha-néha megjelenik hasonló kiírás, jönnek hasonló válaszok, és remélem, hogy ez - hozzám hasonlóan másokat is megnyugtat: nem vagyunk egyedül.

Ez pedig pont azért fontos, mert ma hazánkban - bárki bármit mond - nehéz még komoly kapcsolat reményében ismerkedni leszbikusoknak, melegeknek, biszexuálisoknak, transzoknak egyaránt... ...s még ehhez mérten is nehezebb egy ezen kisebbségeken belüli másik kisebbség tagjaként aszexuálisként.

Nehezebb, mert egy átlagos meleg megkövülve néz rám, ha meghallja, hogy valaki úgy meleg, hogy vágyik az intimitás megélésére egy fiúval, a közös programokra, ölelésre, összebújásra, úgy meleg, hogy szeretne gyönyörködni a másikban, mert örömét leli a másik szépségében, ha ránéz, ha hozzásimul, ha megérinti, ha megcsókolja... ...s ennél nem lépne tovább.

A megszokott és megtapasztalt válasz ilyenkor a "te hülye vagy!"

Őszintén szólva maga a reakció bánt, annak ellenére, hogy teljesen megértem azt, hogy miért utasítana vissza ilyen közeledést az, aki "egészséges melegként"* vágyik a szexualitásra, vágyik magára az aktus adta örömre. Számára egy e nélküli kapcsolat nem lenne teljes, számomra, számunkra pedig egy ilyen "teljes" együttlét, illetve annak eleve a kimondott vagy kimondatlan elvárása lenne a feszélyező.

Különösen igaz ez akkor, ha nem csak egy rossz kapcsolat utáni átmeneti, esetleg traumatikus élmény miatti állapotban gondolja az ember így élni az életét, hanem jól ismerve saját igényeit, egész életére tervez szex helyett bensőséges intimitáson alapuló kapcsolatot.

Nagyon remélem, hogy a kedves Kérdezőnek jó tapasztalatai lesznek, hisz fiatal és helyesnek mondott. :) Így drukkolok, hogy a leírt szavai ne maradjanak pusztába kiáltott szavak, hanem hassanak: mi pedig, aszexuális meleg fiúk és férfiak, ne bujkáljunk! :)

* - a gyűlölködöknek és értetlenkedőknek az idézőjeles részhez fűzött hozzászólásaira nem kívánok, és nem is fogok reagálni, mérgezzék nyugodtan önmagukat és egymást ezzel, ne engem :)

2021. febr. 16. 07:37
 14/20 anonim válasza:

Ilyen érzelmes, bújós srácot örömmel tudnék barátomnak...

52 F/Bp

2021. febr. 16. 19:49
 15/20 anonim válasza:
utolsó 40es nem érdekel aki bújós?:)
2021. febr. 16. 19:52
 16/20 anonim válasza:
na várjatok.az aszexuális azt jelenti,hogy nem szeretne szexuális kapcsolatot létesíteni?
2021. febr. 17. 18:51
 17/20 anonim válasza:
igen, de a csók, ölelés belefér
2021. febr. 17. 18:58
 18/20 anonim válasza:
Nem vagyok aszex de szívesen ismerkednék aszex fiukkal
2021. febr. 21. 08:29
 19/20 anonim válasza:
Én 20 éves meleg srác vagyok. Nem tudom, hogy rámhúzható-e az aszex kategória, de nagyon ritkán érdekel a szex, az érzelmek viszont annál jobban!
2021. febr. 22. 08:47
 20/20 Saavedro válasza:
Ismerkedsz még?
2021. szept. 8. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!