64F miről akar beszélgetni egy 18L-al??A matekdolgozatról, hogy hogyan sikerült? Gondolom, hogy nem arról. Ezért nem ártana legalább annyit odaírni a kérdéshez hogy kikkel és mi célból szeretne ismerkedni.
2021. febr. 15. 16:46
22/53 anonim válasza:
64f na persze
A lánynak az öregapja lehetne
Miért kell ilyeneket kitalálni!?
2021. febr. 15. 16:54
23/53 A kérdező kommentje:
srácok/férfiak. ha hiszitek ha nem a 20as válaszoló (64/f) sokkal illedelmesebb és kedvesebb mint az itt lévők többsége. Vele nagyon jól elbeszélgetek ellentétben sok "férfival" itt.
2021. febr. 15. 17:16
24/53 anonim válasza:
23: Ismétlem, én nem írtam neked, persze szívesen beszélgetek, de gondolom írtak neked elegen, így nem is nagyon akartam belemenni.
#13 és #19
2021. febr. 15. 17:19
25/53 anonim válasza:
Akkor ez a 64es perverz ha az unokája korosztályában kezd
2021. febr. 15. 17:29
26/53 anonim válasza:
Nem perverz, csupán szeretne illedelmesen, kedvesen elbeszélgetni egy tizennyolc éves lánykával minden hátsó(vagy első) szándék nélkül. Nyilván.
2021. febr. 15. 17:53
27/53 anonim válasza:
De most komolyan mit akar egy 64 éves egy 18 évestől
Képzelem miről beszélgethetnek " na most eljött az idő az orvosságok beszedéséhez és a pelenkázashoz
Jaj ne mutasd fel magad mert felmegy a vérnyomásod"
XDXDXDXD
De most komolyan miről tudnak beszélgetni
Vagy mire akarnak kilyukadni
Vagy innen jön az is amit olyan gyakran lehet látni az utcákon hogy még egy vén Tata még egy csaj kézenfogva és az ember nem tudja eldönteni hogy most apja meg lánya vagy férj és feleség
2021. febr. 15. 18:23
28/53 anonim válasza:
Kussoljatok már el, inkább verjétek ki, aztán már eszetekben se lesz ez a kérdés...
2021. febr. 15. 18:37
29/53 anonim válasza:
A nők még mindig abban a hitben vannak, hogy a férfinak kell teperni és mindent csinálni. Ezért nem írnak két szónál többet, ahhoz is lusták.
Ez ugyanaz, mint régen chat.hu-n a "Hali, korod?"
Bezárod a szobát és mész tovább, hadd szerencsétlenkedjenek vele a kiéhezettek. Én egy nőnek sem írok, mert így is túl nagy az egójuk a semmire.
2021. febr. 15. 18:48
30/53 anonim válasza:
#29 A fiataloknál mindenképpen ez van, tényleg kár rájuk vesztegetni az időt. A harmincöt-negyveneseknél már azért más a helyzet.Addigra már jópárszor felmosta velük a padlót az élet, ők nyomokban már emberi érzelmeket is tartalmaznak.A tükörbe nézve látják magukon, hogy nem versenyezhetnek a 20L kategóriával, szóval ha nem a külcsínnel akkor valami mással kell megfogni a férfit. Az egójukat meg egy idő után legyőzi a szeretetéhség, így képesek szóba állni olyan fickókkal is akiken korábban simán átnéztek. Meg talán ki tudnak préselni magukból néhány összeszedett gondolatot is, nem csak annyit reagálni egy fél oldalnyi privátra, hogy:Aha. Így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!