Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni? 18/l

Valaki ismerkedni? 18/l

Figyelt kérdés
2021. febr. 15. 11:25
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim válasza:
És sajnos igaza van, legalábbis a válasz első felében biztosan.
2021. febr. 15. 12:51
 12/53 anonim válasza:
Rá sem merek írni, van akinek válaszolt?:D
2021. febr. 15. 13:31
 13/53 anonim válasza:

Sok nővel beszélgettem már korábban, voptak egész aranyosak, volt akivel mai napig tartom a kapcsolatot már más felületen, de a többségükkel mindig volt valami gond, vagy egyszerűen eltűnt 3-4 üzenet után.

Még azt sem lehetett mondani, hogy unalmas voltam, mert valamelyik első-második mondat után megszakadt.

Tegyük hozzá sosem voltam perverz, mindig tisztelettel beszéltem, intim témákkal csak akkor foglalkoztunk, ha kölcsönösen akartunk.

27/f

2021. febr. 15. 13:33
 14/53 anonim válasza:
Mit vártatok? Ha egy férfinak vagy nőnek itt kell társat keresnie, az már a legutolsó, legelkeseredettebb lépés közvetlenül a kamu ázsiai csajos társkeresők előtt, ahol aztán a fotóhoz még csak nyomokban sem hasonlító leélt, kövér nőt kapsz jó drágán 10 óra utazás után.
2021. febr. 15. 13:58
 15/53 anonim válasza:
Én vagyok a köcsög #7-es. A magamfajta suttyó parasztok miatt nem lehet itt társra találni állítólag.Az iróniát nem sokan értik ezek szerint, de erre számítottam is. Mégis milyen normális választ lehet adni egy ilyen kérdésre, hogy:Valaki ismerkedni? 18 L.Ha valaki ennyire képes egy bemutatkozásnál azzal mégis milyen levelezést szeretnétek folytani? Szerintetek majd külön leírja részletekbe menően a személyiségrajzát mindenkinek aki privátot küld neki? Ha valaki arra nem képes, hogy legalább annyit leírjon magáról hogy például szereti a természetet, az élete a sport vagy hogy rajong az alternatív zenékért,és mondjuk lenyűgözi Salvador Dali festészete stb.attól mégis mit vártok? Meg hogy milyen célja van az ismerkedéssel,ezt sem ártana odaírni. Tehát párt keres vagy baráti ismeretségeket szeretne építeni vagy csak egy kis figyelemre vágyik. Ha ennyivel nem képes megtisztelni a GyK közönségét akkor ne csodálkozzon azon ha olyan emberektől kap privátot akiket csak az motivál hogy egy 18 éves lányt megdugjanak. Mert hogy az ismerkedéshez nem hozza meg a kedvet egy ilyen semmitmondó bemutatkozás az biztos. 18 éves és lány. Ez azt jenenti hogy van neki puncija.Hát ez igazán lenyűgöző, egyből kíváncsi is lettem a személyiségedre. Ja nem.
2021. febr. 15. 14:40
 16/53 anonim válasza:
Én is találkoztam már itt néhány rendes lánnyal, de a többségük nálam is eltűnt pár üzenet után és a mai napig nem tudom, miért. Volt, akivel már átmentünk más felületre és ott szakadt meg a kapcsolat.
2021. febr. 15. 15:07
 17/53 anonim válasza:
Szintén ez volt nálam is. Annyi energiát már nem képesek beletenni a dologba hogy legalább egy sablon "ne haragudj, úgy érzem hogy nem egymást keressük/teljesen más világ vagyunk" stb. - re fussa tőlük.Majd rájössz magadtól hogy le vagy szarva. Mondjuk aki annyi időt szán a bemutatkozásra mint a Kedves Kérdező attól ne számíts sokkal többre a továbbiakban sem.
2021. febr. 15. 15:23
 18/53 anonim válasza:

És tényleg nem ír vissza

Valakinek már írt?

2021. febr. 15. 15:32
 19/53 anonim válasza:

18: Nem tudom, én nem is írtam neki, csak gondoltam leírom a tapasztalataim.

#13 voltam

2021. febr. 15. 15:42
 20/53 anonim válasza:

Nekem válaszolt.

64/F

2021. febr. 15. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!