Van egy lány,munkája során találkoztunk párszor.Holnap találkozom vele utoljára,így Valantin nap után van értelme megkérdezni,hogy van-e barátja?
Nagyon tetszik,de nem tudom,hogy egyedül van-e.Eddig nem gondoltam rá,csak az eddigi utolsó alkalom után,hogy lehet,hogy egyedül van,soha nem említette a barátját,pedig egész sokat beszélgetünk néha.Bánom,hogy nem kérdeztem rá eddig.
Csak attól félek,hogy holnap nem lesz olyan helyzet,hogy csak ketten legyünk.Kollégái előtt nem szeretnék beszélgetni ilyenről.
"Csak így meg azt gondolhatja,hogy miért nem előbb gondoltam erre"
Ez most nem számít, ha holnap találkoztok utoljára, akkor nincs veszteni valód. Ha meg nem kezdeményezés későbbiekben lehet, hogy bánni fogod.
Kérdezd, mert aztán bánni fogod.
A volt kolléganőmnek is csak az utolsó munkanapján mert lépni a fiú, ... viszont azóta is együtt vannak. :)
Kérdezd meg
Vagy pl. hivd el beszélgetni, sétálni munka után
Már megszoktam,hogy mindig így alakul.
Egyébként,ha találkoznánk sem lenne kínos,teljesen normálisan elbeszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!