Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 16 éves srác keresi élete...

16 éves srác keresi élete szerelmét.Eddig nem járt sikerrel.Pedig normális kedves aranyos fiú vagyok.Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés
Próbáltam udvarolni az egyik osztálytársnőmnek de azt mondta hogy ő a fuckboy-okat szereti.Minden lány ilyen?Pedig mégcsak nem is félmeztelen képet kértem tőle hanem egy képet az arcáról.(új osztálytárs még nem is találkoztunk csak interneten)Ha netán valaki 15-18 éves kor közt(lány)szeretne megismerni írjon privát választ.

2021. febr. 13. 14:21
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nemis feleségül akarom kérni.Csak szeretnék már egy kapcsolatot.
2021. febr. 13. 16:02
 12/27 anonim válasza:
16 évesen nagy valószínűséggel nem életed szerelmével fogsz találkozni. Ez egy út, tapasztalatszerzés. Tanultok majd egymástól, meg a következőktől, aztán remélhetőleg elég érett és tapasztalt leszel, mikor a nagy Ő feltűnik. Semmi baj nincs veled (legalábbis nem azért, mert 16 évesen még nem találtad meg életed szerelmét).
2021. febr. 13. 18:43
 13/27 A kérdező kommentje:
Látom mindenki félreérti.Barátnőmet.Ne gondoljátok komolyan az életem szerelmét.
2021. febr. 13. 19:34
 14/27 anonim válasza:
Nyilván azért "értette félre" mindenki, mert az írtad, életed szerelmét. Nincs veled semmi baj attól, hogy 16 évesen még nincs barátnőd. Majd lesz.
2021. febr. 13. 19:37
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. febr. 13. 19:39
 16/27 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Ne görcsölj ezen, maga a tény, hogy megköszönted már azt mutatja, hogy veled jobban járnának a lányok, mint sok másikkal. Majd felismerik.
2021. febr. 13. 19:41
 17/27 A kérdező kommentje:
Én tudok főzni sütni hűséges vagyok nem videójátékozok(csak telefonon) szeretem vezetni a háztartást.Nem tudom hogy kell ennél több.
2021. febr. 13. 20:48
 18/27 anonim válasza:
Nemhogy ennél nem kell több, de még ezek se kellenek :D komolyan, ne görcsöld túl és ne hasonlítgasd magad másokhoz, mindenkinek megvan az erőssége és a gyengéje és a maga keresztje. Nincs mindenre igaz, általános recept. Az egész élet előtted áll, minden eljön a maga idejében.
2021. febr. 13. 20:57
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Sokat segítettetek.
2021. febr. 13. 21:01
 20/27 anonim válasza:
Nagyon szívesen, örülök neki. Fontos észben tartani, hogy nem vagy kevesebb senkinél csak azért, mert nincs még barátnőd. A csaj kevesebb nálad azért, mert 16 évesen bevallottan "fuckboyokat" preferál (ami számomra már magában őrület). Zsák a foltját, a leírtak alapján nem is illenétek össze. Nem tudom elégszer leírni: ne görcsölj, ne lihegd túl, eljön mindennek az ideje.
2021. febr. 13. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!