Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt feedee vagy akár...

Vannak itt feedee vagy akár feeder lányok/nők?

Figyelt kérdés

Kérem, azok ne írjanak, akik az egészségügyi hátrányokkal jönnének, vagy beszólogatni, "poénkodni", vagy trollkodni jönnének ide. Inkább legyen üres a kommentszekció, mint tele utálkozó barmokkal, köszönöm :)

Egyébként egy 18 éves fiú írta ki a kérdést :)

2021. febr. 12. 21:24
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Tudod, te itt bejelentettél mások válaszait, meg ki is torolgettek őket. Viszont a te kérdésed ugyan annyira morális határokat surol. Ha magad egészségtelen vagy, oké legyen. De másokat ne akarj rabeszelni a marhasagaidra. Ugyan olyan felbujto vagy egészségtelen dolgokra, mint akik itt trolkodtak neked. Te se vagy jobb, csak masabb. Hagyd békén mások életét, és ne terjeszd az egészségtelen nezeteidet.
2021. febr. 16. 10:13
 12/22 A kérdező kommentje:

Nagyon örülnék, ha nem vágnál hozzám olyan dolgokat, amiknek közük sincs az igazságok. Először is, én senkinek a válaszát nem jelentettem, és nem tudom én sem, hogy miért törölték a válaszokat, de az illetékesek ha szeretnék, nyugodtan írják le újra, engem nen zavar.

Másodszor is, én nem buzdítok senkit erre az életmódra, nem tudom, ezt honnan vetted... Aki szereti ezt a dolgot, azt már nem kell buzdítani, mert magától szerette meg, vagy más már korábban megszerettette vele. Én ezt a néhány lányt/nőt keresem, nem tudom ezzel mi a problémája bárkinek is. Aki meg alapból nem szereti az ilyeneket, és vékony, arra meg nem fogom megpróbálni sem ráerőltetni, mert ha egyszer undorodik tőle, akkor rendben, elfogadom, tiszteletben tartom, és nem kell beszélgetünk.

Nagyon nem értem, hogy az olyan emberek minek szólnak bele mások dolgába, hogy más mit szeret. Csak azért, mert nem azonos a társadalmi "normákkal"? Az értelmes emberek megtanulják elfogadni a másik véleményét, és hogy hogy szeretné élni az életét. Ne akarj megváltoztatni senkit, mindenkinek joga van eldönteni, milyen ember szeretne lenni.

2021. febr. 16. 10:40
 13/22 anonim válasza:
Puszta érdeklödésböl írok, mindenféle ítélkezés nélkül. Most hallok ilyenröl elöször. Hogy jön elö egy ilyen ötlet, ill. érdeklödés az emberben? Van valami visszavezethetö alapja, vagy olyan mint egy hobbi, hogy megtetszik és csinálja az ember?
2021. febr. 18. 09:17
 14/22 anonim válasza:
Mi?
2021. febr. 18. 09:21
 15/22 A kérdező kommentje:

#13 Fhu, ezt pontosan nem tudnám neked elmondani, mert pontosan én sem tudom, hogy hogyan alakult ez ki bennem. Kiskoromtól fogva szerettem például párnát, pizsamát dugdosni a pólóm alá, és eljátszani, hogy kövér vagyok. Aztán azóta rájöttem, hogy a duci, telt, kövér nők (teljesen mindegy, hogy hogy hívjuk őket, lényeg hogy nem a vékonyak) jönnek be igazán. Felfedeztem, hogy létezik egy ilyen "életstílus", hogy valaki hízik, hogy jobban tetszen magának, mert szintén ez az ideálja, és magát is szeretné így látni. Legjobban talán az edzéshez tudnám hasonlítani, csak itt nem egyre vékonyabb/sportosabb szeretne lenni az ember, hogy tetszen magának, hanem egyre teltebb :D

Ja és bocsi, ha sok szóismétlés volt benne, de remélem sikerült érthetően elmagyaráznom :)

2021. febr. 18. 09:24
 16/22 anonim válasza:
Sose hallottam ilyet!
2021. febr. 18. 09:26
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 Pedig létező jelenség, sőt, külföldön elég népszerű, csak Magyarországon nem ismerik :)
2021. febr. 18. 09:29
 18/22 anonim válasza:
Köszi, abszolút érthetö volt. Ma is tanultam valamit :) Sok sikert a kereséshez!
2021. febr. 18. 09:32
 19/22 A kérdező kommentje:
#18 Köszönöm szépen, és azt is, hogy ennyire diszkréten és elfogadóan álltál hozzá a dologhoz :)
2021. febr. 18. 09:50
 20/22 anonim válasza:

Mi van ha utána kiderül hogy a feeder egy Jeffrey Dahmer figura aki meg fog enni?

Csak azért hízlalt fel hogy fincsi legyél

2021. márc. 11. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!