Vannak itt feedee vagy akár feeder lányok/nők?
Kérem, azok ne írjanak, akik az egészségügyi hátrányokkal jönnének, vagy beszólogatni, "poénkodni", vagy trollkodni jönnének ide. Inkább legyen üres a kommentszekció, mint tele utálkozó barmokkal, köszönöm :)
Egyébként egy 18 éves fiú írta ki a kérdést :)
Komolyan gondolom. Elsősorban szeretném, mint embert megismerni, hogy legyen alapja is az ismerkedésnek. Megosztanám vele, hogy hogy telnek a napjaim, ugyanezt megérdeklődném én is tőle. Nem azért írtam csak ki a kérdést, mert "kövér nőkre gerjedek", ez csak a külső ideálom, de nem a legfontosabb egy emberben.
Kedves #2, te esetleg benne lennél ebben? :)
#5 A feedee-k abban lelik boldogságukat, hogy kilókat szednek fel, és híznak, bizonyos célsúlyokra, a feeder-ek pedig ebben segítik, támogatják, biztatják őket
Én például régen feedee voltam, aztán elértem a célom, és most inkább valakinek a feederje szeretnék lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!