Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért klasszisokkal jobbak a...

Miért klasszisokkal jobbak a külföldi pasik?

Figyelt kérdés
Nem csak kinézetre, de pl. ha eddig bármelyiket megkérdeztem ismerkedéskor, hogy mi teszi boldoggá az életben, felsoroltak vagy 20 dolgot.... sokkal magasabb szinten vannak a személyiség fejlődésben, mint a magyar férfiak.
2021. febr. 11. 18:04
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Jó neked, hogy az összes magyar és külföldi pasival sikerült beszélni, nem kis melód lehet benne. Vagy a másik lehetőség, hogy csak egy általánosító idióta vagy.
2021. febr. 11. 18:12
 2/21 anonim válasza:
Amiért a nők is :)
2021. febr. 11. 18:35
 3/21 anonim válasza:
Mondjuk van itt egy idióta, aki minden héten felteszi ezt a kérdést, csak ő külföldi nőket ajnározza a magyarokkal szemben. Ideje volt már kiírni egy fordítottat is.
2021. febr. 11. 18:40
 4/21 anonim válasza:
Amúgy szerintem aki fölsorol 20 dolgot, ami boldoggá teszi, az inkább csak szimplán fölsorol 20 dolgot, amit szeret xD
2021. febr. 11. 18:54
 5/21 anonim válasza:
Nem csak a ferfiak, a nok is. Nem feltetlenul kulsore, hanem belsoleg sokkal gazdagabbak. A magyarok 80%-a depresszios.
2021. febr. 11. 18:58
 6/21 anonim válasza:

Amugy en is siman fel tudok.

Etel, ital, ivoviz, meleg furdoviz, fedel a fejed felett, ket lab, ket kez, angol wc, futes, klima, szabad internet, friss levegővetel, olyan munkahely ahol nem dolgoztatjak ki a beled, elvezeti cikkek (csokitol a halucinogenekig), tiszta ruha, tarsadalombiztositasbol fizetett mentő, nem munkaval eltelő gyermekkor, tarsasagi elet, maganszfera, sajat tulajdonu jarmu (biciglitol a luxusautoig), modern orvoslas, kivalo orszag-vezetes...oh wait :D

Csak egy par dolog, amit a legtobben termeszetesnek elunk meg, de nehany helyen egyaltalan nem elérhető.

Ezek voltak a közszolgálati percek :D hatha valakinek feldobja a napjat, hogy meg mindig tobb dolog teheti boldogga, amit eszre sem vesz, mint azokat, akik mindezekkel nem élhetnek.

2021. febr. 11. 19:07
 7/21 anonim válasza:
ITGuy! Osztom a véleményed.
2021. febr. 11. 19:23
 8/21 anonim válasza:
Hú, az orosz, ukrán, lengyel, cseh nők sokkal szebbek mint a magyarok. Nem tudom miért nem olyan szépek a magyar nők🤔
2021. febr. 11. 19:31
 9/21 anonim válasza:
8. Még szerencse, hogy a magyar férfiak olyan "szépek"!
2021. febr. 11. 19:34
 10/21 anonim válasza:
Így van. A szláv és skandináv nők mellett elbújhatnak a buta magyar csitrik. Mondjuk ezt a 20as felsorolást, mint a személyiség mértéket nem értem. De ha valakinek ez kell.. :D
2021. febr. 11. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!