Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok szerintetek többi lent!?

Lányok szerintetek többi lent!?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 188 cm magas vékony alkatú kékes zöld szemű szőkés barna hajú szemüveges patanásos srác vagyok személyiségem humoros kedves gondoskodó egy tizes skálán milyen lennék nektek?

2021. febr. 8. 23:01
 1/9 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ez alapján senki nem tudja vizualizálni. Lehet valaki rosszabbat képzel el,mint amilyen vagy és lehet valaki jobbat. Ez alapján nem fogsz pontosabb képet kapni.
2021. febr. 8. 23:10
 2/9 anonim válasza:

Attól függ hogy csak te tartod humorosnak magad, vagy más is😂

Fiatalabb vagy nálam szóval nekem nem jönnél be

De magas vagy, sokan szeretik a világos szemű srácokat, simán lehet esélyed^^

2021. febr. 8. 23:11
 3/9 anonim válasza:
Ebbol senki nem mondja meg. Lehet olyan ragyas vagy hogy 10/10 csaj vissza utasit. De lehet nem is olyan veszes, es helyes vagy. De az is lehet hogy hulye az arcformad, nagy az orrod, stb, amiket mi nem láthatunk innen. Honnan tudjuk hogy helyes vagy e haj es szemszin alapjan?
2021. febr. 8. 23:35
 4/9 anonim válasza:
Azt vágod, hogy ilyen általános személyleírás alapján még a rendőrség sem találna meg?
2021. febr. 8. 23:46
 5/9 anonim válasza:
szerintem kajazzal ertelmesen, azt akkor nem leszel ragyas meg emelj nehezet, mert akkor nem leszel vekony, es vegre ugy fogsz kinezni mint 1 ferfi
2021. febr. 9. 00:26
 6/9 anonim válasza:
mutass képet privátban és megmondom:))))
2021. febr. 9. 01:12
 7/9 anonim válasza:
10/10000
2021. febr. 9. 07:13
 8/9 anonim válasza:
Kuldj képet
2021. febr. 9. 10:54
 9/9 anonim válasza:
Vazze, legalább a srácoknak legyen eszük, hogy képet csatolnak, az alapján lehet csak megmondani, hogy hogy tetszesz az adott válaszolónak.
2021. febr. 9. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!