Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Covid idejen hol ismerkedjek? 24F

Covid idejen hol ismerkedjek? 24F

Figyelt kérdés

Szóval...

24 eves vagyok... elegge rossz hallgatni hogy mindenki arrol beszel hany baratnoje volt... mire en mindig mondom: egy sem.

Sose jott ossze... ha ossze is jonne, felnek... es ha mindez nem lenne eleg, mert ronda vagyok es 0% eselyem van, itt a virus helyzet. Minden zarva van... a lányok elvarasainak ugy sem felelnek meg...

Szerintem ha kölcsönösen szerelmesek lennek sem jarnek a lannyal mert tudom hogy jobbat is talalhatna...

Otletek?

2021. febr. 4. 22:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nőként írom, hogy az ilyen önbizalomhiányos, nyafka, senkineksekellek pasikat én, és szerintem kb minden nő, messziről elkerüljük. Hogy várod el, hogy bárki is szeressen, ha te sem vagy képes szeretni magad? Először ezt rakd helyre, aztán jöhet a csajozás. Online próbálkozz, ahogy írták is sokan, nincs abban semmi gáz, sőt, ebben a rohanó világban kinek lenne ideje mindenkivel összefutni "csak egy kávéra"?
2021. febr. 6. 17:35
 12/16 anonim válasza:
Kérdező, akkor menj fel tinderre... Miért vagy csúnya? Ha dagadt vagy, fogyj le. Vagy az arcod csúnya?
2021. febr. 7. 05:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Az arcom. Tehat eselytelen akárhogy nezem.
2021. febr. 8. 07:10
 14/16 anonim válasza:
Már leírták neked hogy fejezd be az önsajnáltatást. Senkinek sem kell egy olyan aki még magát sem képes szeretni
2021. febr. 8. 07:56
 15/16 anonim válasza:
Mi a baj az arcoddal? Írj nyugodtan privátot.
2021. febr. 8. 09:32
 16/16 anonim válasza:
Küldj képet
2021. febr. 8. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!