Csak írj, ha szimpi vagyok! :)) Többi lent (?, ez muszáj volt)
Sziasztok! :)
Debreceni tinédzser lányként keresek partnert. Nem nagyon járok így a vírus helyzet miatt sehova, így nincs lehetőségem ismerkedni, vagyis ahova járok közösségbe ott nem nagyon akad jelölt.
Hogy őszinte legyek nem vagyok jelenleg a toppon és nagyban dolgozok magamon. Igyekszem kihozni a legjobbat lényemből. Viszont szeretném ezt egy partnerrel elérni.
Tudom, hogy a GYIK nem a legalkalmasabb hely erre, de sosem lehet tudni, hol futok össze a nagy Ő-vel.
Magamról annyit, hogy idő kell számomra, mire közel engedek magamhoz bárkit is, viszont az óriási türelemért cserébe egy őszinte, szenvedélyes, céltudatos és hűséges társra akadhatsz személyemben. Életem nagy részét teszi ki a sport és jó tanulónak (4-es, 5-ös) titulálom magamat egy jó gimiben.
Barna haj, szem.
És igen, hazudhatnék, hogy nálam csak a belső értékek a fontosak, de sajnos nem így van. Elvárom, hogy a partnerem adjon magára, figyeljen egészségére úgy szintén, mint én. Mottóm, hogy ,,A külső megfog, a belső megtart”. Ha nincs meg a szexuális vonzalom közöttünk, lehetsz akármilyen cukimuki úgysem fog működni. Viszont az is igaz, hogy hiába vagy egy top modell, ha üres a buksid, akkor is offos leszel. Kiborít, ha valaki nem ír helyesen...
A rasszista, homofób, valamint a ,,Nincs bajom a melegekkel, de azért vigyázok velük.” réteg ne is próbáljon írni, mert úgysem fogjuk tudni megérteni egymást és nem lesznek azonosak az értékrendjeink.
Én egy végtelenül elfogadó és megértő, empatikus lány vagyok és szeretek segíteni az embereken. Kicsit őrült is. Mellettem biztos nem fogsz unatkozni :b
170 cm, 60 kg (gondolom ezen infókat sokan várták)
Biszexuális (lányok és fiúk is bejönnek) vagyok. Lányoknál a fiús, sportos csajok a zsánereim, de általában eléggé emberfüggő. Sokszor lepődtem már meg, hogy kibe szerettem bele, úgyhogy sosem lehet tudni..
Kérlek, hogy privátban írj és beszélj egy kicsit te is magadról! A ,,szia” meg a ,,szia mizu?” üzenetekre nem nagyon válaszolok, szóval erőltesd meg magad, légy szíves, és, ha már te nagyjából tudod, hogy én kb. milyen vagyok, akkor Te is tisztelj meg azzal, hogy mutatsz magadból egy darabkát. Köszönöm:)
Kor és távolság ne legyen semmi jónak elrontója, nyitott és rugalmas személyiség vagyok.
Két különböző ember írogat itt neked, nem tűnt fel?
"Nálam is tök jó szűrő a melegek elfogadása, hisz ezáltal tanúbizonyságot tesz valamelyeset a másik az érzelmi intelligenciájáról. :)"
Álom világban élsz, semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Nekem van meleg ismerősöm, és érdekes módon ő úgy beszél a depressziósokról, mintha ők választanák ezt, nem sok empátiát láttam benne, amikor egy depressziós ismerősünk volt a téma.
14: Látom, a valamelyest szó felett átsiklottál elég könnyedén... :))
Természetesen nem jelenti azt, hogy mindenki, mindenkivel együtt érez, de kiindulásnak jó pont, ha nem akarja kiirtani őket, mint egy korábbi hozzászóló! :D (Ha már sarkítunk, megpróbálok én is :P)
Ne legyünk már ennyire binárisak. Az ismerkedési folyamat része, hogy ezek kiderüljenek és ki is fog idővel. :)
De te teljesen máshogy közelíted meg.
"Nálam is tök jó szűrő a melegek elfogadása, hisz ezáltal tanúbizonyságot tesz valamelyeset a másik az érzelmi intelligenciájáról. :)" = Nem kezd el fújolni valakire, mert kiderül, hogy meleg, hanem a személyisége, önmaga miatt tartja olyannak, amilyen. Ettől függetlenül nem kedvelheti az illetőt, de nem azért nem kedveli, mert meleg, hanem mondjuk, mert rákakiltatta kutyáját a káposztáskertjére. Tehát ezt a kijelentést így kell értelmezni.
"Kor és távolság ne legyen semmi jónak elrontója, nyitott és rugalmas személyiség vagyok."
Te akartad...:)
187 cm magas, 92.3 kg vok.
Imádom a szabadságot, az ön be- és kiteljesedést.
Maximálisan elfogadó vagyok, enyhén biszex, intenzív szexualitással.
Szeretem a nyílt társadalmat és a nyílt kapcsolatokat.
4 földrészt beutaztam, de csak 2 idegen nyelven beszélek.
A saját ízlésem szerint öltözöm (és vetkőzöm), a trendi elvárásoknak csak kritikusan óhajtok megfelelni, mert nem szeretnék már ránézésre is bekategorizálhatónak látszani!
Nincs megfelelési kényszerem semmilyen csoport irányába...
A bulváron kívül minden érdekel.
Anyagilag majdnem olyan gazdag vagyok mint lelkileg...
Ja, és 60+ éves vagyok!
(nem jelentkezem, csak azért írtam, hogy ne csak az előző két versenyző untasson...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!