Az baj, ha valamiért kifejezetten olyan barátnőre vágyok, akivel rendszeresen be lehet rúgni?
Úgy képzelem el az ideális páromat, hogy szinte mindent együtt csinálunk, a végletekig megbízunk egymásban, és két- háromnaponta a nap végén együtt összedobunk egy kis pénzt piára, amit a közelben lévő kis boltban megveszünk, majd otthon kettesben, például egy film mellett elfogyasztjuk. Semmiképp sem tajrészegre isszuk magunkat, hogy másnap ne is emlékezzünk rá, hanem csak úgy mértékkel, hogy már szédüljünk egy kicsit, meg az átlagosnál jobban érezzük magunkat.
Szerintetek találhatok olyan korombeli lányt, akinek van kedve együtt "szédülni"?
Na jó, nyilván nem csak azt, hanem az összes többit is, amiket előtte leírtam.
És szerintetek baj, ha ilyenre vágyom?
21/F
Gondoltam leírom, hogy nőt 20 év korul mar nem fogsz találni, akinek az jelenti a kikapcsolodast, hogy az altalad emlitett 3 naponta leisszatok magatokat. Erre idejon a 4#-es, mint 19 eves felnott ember, hogy de, neki ez megfelel. 😂
Vicc kategoria ami megy a mai fiataloknal, pedig en is 30 alatt vagyok bőven, ahogy a parom is. :D
Szerintem nem gáz, ha ilyet szeretnél, rocker lányok közt nagy eséllyel találsz, ők nem vetik meg az alkoholt.
Amúgy én cigizgetésre keresek embereket, valaki? :D
21/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!