Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az ismerkedés elején ez...

Az ismerkedés elején ez tényleg egy egyszer elkövethető hiba amit nem lehet jóvátenni?

Figyelt kérdés

A népszerű 6 betős appon keresztül matceltem egy lánnyal akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk, sokat chateltünk aztán felvetődött hogy beszéljünk telefonon (kb 2 nap után). Beszéltem vele, és másnapnap elhívtam randizni.

Aztán közölte hogy én őt nem hagytam szóhoz jutni amikor előtte nap telefonon beszéltünk és így neki ennyi volt nem akarja folytatni.

Én beismerem (és neki is elmondtam) hogy tényleg rám jött a szófosás, mert eléggé izgultam, és pont attól tartottam hogy majd nem jut semmi eszembe, főleg hogy pont egy olyan téma volt amihez értek..és eléggé túlbeszéltem szegényt, amit nagyon nem kellett volna.

Aztán erre megírtam neki hogy igaza van és bárcsak jobban figyeltem volna és nagyon sajnálom, lenne-e mód arra hogy helyrehozzam a dolgot, vagy legalábbis hadd próbáljuk meg újra mert nagyon érdekel az ő álláspontja is csak hibáztam. Persze az volt a válasz hogy "Ne haragudj, de nem".

Ennyi volt, és a vicc az egészben az hogy amúgy ez abszolút nem jellemző rám...az előző ismerkedéseim alatt meg azt kaptam meg hogy túl hallgatag vagyok és nem beszélek sokat..

26 vagyok ő 25. És nagyon fáj a dolog, mert ismerem magam annyira hogy tudjam ez egy baki volt ami nem jellemző rám. Egyébként meg volt közös témánk is.

Ti sem adnátok ilyen helyzetben második esélyt? Ha nem, akkor miért nem? Ha válaszoltok kérlek írjatok kort is. köszi

2021. jan. 30. 02:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
Egy ilyen szar alaktól inkább ne akarj semmit. Első alkalommal semmit sem lehet megmondani az illetőről, max. csak akkor, ha valaki nagyon ítélkezik. Én is zárkózott típus vagyok, de ha fel tudok oldódni, akkor pl. kitör belőlem a hülyeség, csak idő és bizalom kell a feloldódásomhoz. Ha valaki az első beszélgetés alapján úgy gondolja, hogy jégcsap vagyok, ám lelke rajta, csak attól még nem fog valóban megismerni. Aki meg azt hiszi, hogy amit elsőre lát a másikban, az biztosan úgy is van, az az ember ostoba.
2021. jan. 30. 10:08
 12/15 anonim válasza:
Ha egy kicsit több tapasztalatot szerzel az ismerkedés terén, rájössz, hogy a nők többsége eleve mindent megtehet, hiszen még egy átlagos csajra is rengeteg érdeklődő jut. És persze mindig úgy fogják alakítani a dolgokat, hogy neked kellene lelkiismeretfurdalást érezned azért, mert érvényesíteni próbálod az érdekeidet. Neked MINDIG türelmesnek, elfogadónak kellene lenned, MINDIG tudnod kellene elfogadni az ő érdekeiket, csak éppen a tieidet nem fogja soha figyelembe venni senki. Velem is már nem egyszer eljátszották ezt. Én tartsam tiszteletben, ha valaki csak több naponta tud írni ismerkedés közben, tartsam tiszteletben, ha ő ezért és ezért nem tud találkozni velem, de majd fog, tartsam tiszteletben, ha nem szeret kamerán keresztül beszélgetni, de majd később lehet erről szó stb. Az én óhajaimat ki fogja figyelemre méltatni? Miért olyan rohadt nagy óhaj az, hogy ha ismerkedünk, akkor ne csak hébe-hóba válaszolgassanak, vagy hogy szeretnék mondjuk kamerán keresztül beszélni velük, vagy netán találkozni? Ha meg nem akarják, akkor ezt mondják meg őszintén, ne játszmázzanak. De persze ha felemlegeted nekik, hogy miért nem őszinték és gerincesek, akkor megint csak te leszel a szemétláda, aki vádaskodik, türelmetlenkedik stb. A nők nagy részének soha semmi sem jó, én ezt már megfigyeltem, ezért is próbálom távol tartani magam tőlük.
2021. jan. 30. 10:40
 13/15 anonim válasza:
Én épp ezért csak d ugni járok össze a nőkkel, nem kell kapcsolat
2021. jan. 30. 10:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Amit a játszmázásról írtál az abszolút olyan mintha engem írnál le. Velem is ez van, 10 ből 9 nő egyszerűen nem hajlandó válaszolni normálisan megmondani a frankót hanem ez a lebegtetés megy. Persze én nem haragszom emiatt rájuk, mert ahogy mondod egy átlagos lányra is 200 "veréb" repül rá és a bőség zavarában nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Az egész rendszer rossz. Rossz hogy ilyen könnyen dobálhatják maguk körül az embereket és ha valamibe bele lehet kötni mert mondjuk "nem úgy áll a kezedben a kanál ahogy neki tetszik" akkor köszi csá. Ott a következő 1 centiméterrel arrébb. Attól vagyok még ki mikor a qvák regisztrálnak fel ezekre az oldalakra. Matchelünk (mert mondjuk a kép alapján még pont nem tűnik annak ezért jobbra húzod) majd amikor kezdeményezel és írsz neki egy üzenetet és beszélni szeretnél vele, akkor jön a válasz hogy "cöhh én nem ismerkedni vagyok itt csak szexelni akarok 1 óra 20 ezer minden benne van"

És kép alapján nem mindegyiknél veszed észre hogy az...

2021. jan. 30. 10:54
 15/15 anonim válasza:
#14: Nem is fogják megmondani, mert megtehetik. És ha finoman, udvariasan rákérdezel, hogy miért nem juttok ötről a hatra, akkor is téged csesznek le, hogy milyen szemét vagy. "Természetesen" igyekeznek úgy alakítani a dolgokat, hogy nekik semmiért se kelljen felelősséget vállalniuk, és hogy mindenképpen te érezd magad szarul azért, mert érvényesíteni szeretnéd a saját érdekeidet. És sajnos tényleg az van, hogy ha bármilyen apró hibát látnak benned, már repülsz is. Gyakorlatilag senkinek sem tudsz megfelelni, mert mindenki talál benned valamit, ami "nem jó". Én is sok lánynak adtam már esélyt, köztük olyanoknak, akik nem voltak annyira szépek, vagy kevésbé intelligens kikapcsolódásnak voltak a hívei, mint én, vagy bőven huszonévesen sem nagyon tudták, hogy mit kezdjenek az életükkel stb., de ennek sem volt semmi értelme. Mindig ugyanott kötöttünk ki, hogy vagy nem akartak találkozni, vagy szó nélkül leléptek, vagy szépen lassan elhalt a beszélgetés. Csak elpazarolod rájuk a rengeteg időt és energiát, de semmi eredmény. Ráadásul ha ismerkedés közben bókolsz nekik, akkor hízik a májuk, meg "jaj, milyen kedves vagy", de ha komolyabbra fordítanád a dolgot, akkor jobb esetben közlik, hogy "bocs, de nem", rosszabb esetben szó nélkül tipliznek, de azért előtte nem mondták volna meg neked, hogy "nem jössz be nekem, nem akarok tőled semmit, ezért inkább tartogasd másoknak a bókjaidat".
2021. jan. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!