Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az ismerkedés elején ez...

Az ismerkedés elején ez tényleg egy egyszer elkövethető hiba amit nem lehet jóvátenni?

Figyelt kérdés

A népszerű 6 betős appon keresztül matceltem egy lánnyal akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk, sokat chateltünk aztán felvetődött hogy beszéljünk telefonon (kb 2 nap után). Beszéltem vele, és másnapnap elhívtam randizni.

Aztán közölte hogy én őt nem hagytam szóhoz jutni amikor előtte nap telefonon beszéltünk és így neki ennyi volt nem akarja folytatni.

Én beismerem (és neki is elmondtam) hogy tényleg rám jött a szófosás, mert eléggé izgultam, és pont attól tartottam hogy majd nem jut semmi eszembe, főleg hogy pont egy olyan téma volt amihez értek..és eléggé túlbeszéltem szegényt, amit nagyon nem kellett volna.

Aztán erre megírtam neki hogy igaza van és bárcsak jobban figyeltem volna és nagyon sajnálom, lenne-e mód arra hogy helyrehozzam a dolgot, vagy legalábbis hadd próbáljuk meg újra mert nagyon érdekel az ő álláspontja is csak hibáztam. Persze az volt a válasz hogy "Ne haragudj, de nem".

Ennyi volt, és a vicc az egészben az hogy amúgy ez abszolút nem jellemző rám...az előző ismerkedéseim alatt meg azt kaptam meg hogy túl hallgatag vagyok és nem beszélek sokat..

26 vagyok ő 25. És nagyon fáj a dolog, mert ismerem magam annyira hogy tudjam ez egy baki volt ami nem jellemző rám. Egyébként meg volt közös témánk is.

Ti sem adnátok ilyen helyzetben második esélyt? Ha nem, akkor miért nem? Ha válaszoltok kérlek írjatok kort is. köszi

2021. jan. 30. 02:26
1 2
 1/15 anonim válasza:

Lepj tul rajta.

Ha akart volna valami komolyat akkor adott volna eselyt, lehet mas az ok es ez csak egy urugy.

Ez most nem jott ossze, keress masik lanyt mert kar sirankozni ez miatt.

En regen nagyon sok lannyal randiztam es megtanultam hogy ha valaki nem akar teged akkor akar a fejed tetejere is allhatsz. Jonnek mindenfele kifogassal hogy miert nem akarnak talalkozni vagy miert nem "tudnak" randira menni.

Aki meg akar teged az konnyen elsiklik a hibaid felett. Pelda a felesegem aki kitart mellettem, pedig nem vagyok tokeletes es vannak idegesito dolgaim.

2021. jan. 30. 03:21
 2/15 anonim válasza:
Szerintem csak nem jöttél be neki és nem tudott jobbat kitalálni, hogy lekoptasson. Egyáltalán nem hibáztál. De, ha szerinted mégis akkor is ez milyen hiba már, normális ember nevet egy picit az idegességen vagy talán cukinak is tartja nem pedig problémát csinál belőle és elhagy.
2021. jan. 30. 03:30
 3/15 anonim válasza:
Ez a nő egy idióta.... Te jobbat érdemelsz.
2021. jan. 30. 05:42
 4/15 anonim válasza:
Nagyon is lehet idegesítő, amit csináltál, én sem akarnék egy első ilyen után második esélyt adni. Semmi vonzót nem tettél, csak taszítót. Mégis minek alapján ismerkedne veled tovább?
2021. jan. 30. 05:51
 5/15 anonim válasza:
Tényleg gáz nem hagyni a másikat szóhoz jutni, de egy alkalom alapján megítélni valakit hülyeség. Nem vesztettél vele semmit.
2021. jan. 30. 07:43
 6/15 anonim válasza:
Tindert ne vedd komolyan, sok nő csak ego tuningnak használja
2021. jan. 30. 08:29
 7/15 anonim válasza:
Ha első alkalommal valaki határozottan valamilyennek bizonyul, miért gondolnánk, hogy ő tulajdonképpen nem ilyen? Az első benyomás a döntő a kapcsolatok többségénél. Egy kínos, a másikban rossz érzést keltő randi után ki akarna ebből ismétlést?
2021. jan. 30. 08:30
 8/15 anonim válasza:

Valóban idegesítő, amit csináltál. Ha viszont bármi is vonzó lett volna benned, akkor adott volna egy esélyt. Nem értem, mit kell erőltetni? Megmondta tisztességesen, hogy, bocs ,de nem. Még ha 15 éves lennél, akkor megértem, de 26 évesen tudni kellene ezt kezelni.

3-as miér tidióta a nő? Mert nem fekszik és liheg egy egyértelműen gyerekesen viselkedő pasinak? Azok után, hogy ráadásul jelezte, hogy nem szeretné folytatni? Te valmi bunkó fa** lehetsz ,akinek persze a nő csak egy húsdarab, plusz ku>va, ha nem fekszik be azonnal és nem náz istennek minden farokkal rendelkezőt.

2021. jan. 30. 08:47
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem erőltettem. Annyi volt amit a kérdésben írtam. Megmondta hogy nem...elfogadtam.
2021. jan. 30. 09:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát azért egy telefonbeszélgetés szerintem, nem első randi még. Az esett rosszul hogy ez alapján a kb 10 perces telefonbeszélgetés alapján ítélt meg. Én magamra haragszom leginkább. Mindegy megtudtam a választ. Nincs második esély. :(
2021. jan. 30. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!