Újra szingli. Most hogyan tovább?
Igen,jó kérdés :D
Most leszek 22 éves,16 éves koromtól van barátom. Az első kapcsolaton 2 évig tartott,most ez a második meg 3 évig,ami azért durva mert mi már kezdtük együtt tervezni az életünket. Fogalmam sincs mi lesz,nekem csak ő volt,barátaim nincsenek. Én nem ez a "jaj de jó szingli vagyok,menjünk a barátnőkkel a plázába rázni a seggemet a műkörmömmel" típus vagyok. Nem tudom,most megcsinálom a nyelvvizsgát meg a sulit,és mivel turizmus tanulok ezért munkanélküli leszek :)
Nem tudom,lehet tanulok egy másik nyelvet pl.spanyolt. Akinek van valami ötlete,vagy szeretne ismerkedni írjon privátba.
22/l
Megtennéd azt, hogy Te írsz rám?
F
Hát. a legértelmesebb ebben a dologban hogy mindig a pillanatnyi kedvnek élsz, legyen az bármi aztán lesz valahogyan, az univerzum úgyis megoldja.
Nyilván most rohadt nehéz ismerkedni, élőben sehogy, online meg nincs egy működő nem lehúzós nem kamus társkereső.
De érdemes nyitott szemmel járni.
Mondanám hogy ismerkednék szívesen, de egyrészt majd' 20 év van köztünk, másrészt pasi vagyok, azért látatlanban nem biztos hogy szeretnék, harmadrészt tuti marhamessze vagy :D :D :D
Oh te újra? Én örökszingli vagyok. Na jó nem, de tartós kapcsolatom még nem igazán volt. Én nem érzem úgy hogy ez hiányozna nekem, de persze nyitott maradok. Az életre tökéletesen igaz ez a bolti mondás, miszerint "a változás jogát fenntartjuk".
Én neked is azt tudom javasolni amit én is csinálok. Legyél nyitott, ne zárkózz el semmitől, mozdulj ki ha teheted.
Én ezzel a hozzáállással tök véletlen elkezdtem közel kerülni valakihez. Mire észbe kaptam, már minden nap kerestem és érdeklődtem mi van vele. Ennek mondjuk csúnya vége lett, vagyis hát vége lett? Nem tudom, ha gondolod beszélhetünk ilyesmikről privátban (a mondandód ismerkedés részére reflektálva). 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!