Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy lányra szeretnék ráirni...

Egy lányra szeretnék ráirni ezzel a szöveggel kíváncsi lennék hogy ez jó vagy gáz lenne így írni neki?

Figyelt kérdés
Szia ne haragudj hogy nem írtam hamarabb de őszinte leszek egy ideig gondolkoztam hogyan is kellene jól elkezdenem a beszélgetést és még most se igazán tudom hogyan kellene kezdenem. Ezért inkább csak leírom amit gondolok. Amikor megláttam a képeid a szemeid azonnal megfogtak és örülnék ha megismerhetném ki és mi rejlik azok a szép szemek mögött😊

2021. jan. 24. 13:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Nem ismerem igazából tinderen matcheltünk és ráirtam van e kedve beszélgetni utána visszaírt hogy van persze de nem vettem észre csak pár nap múlva hogy írt és most ezen forgok, hogy kellene elkezdnem a beszélgetést 😁
2021. jan. 24. 14:44
 12/20 anonim válasza:
Szerintem is túl sok benne a mentegetőzés, így nagyon bizonytalannak tűnsz. Mondjuk amit a 6-os ír, hogy "látom hogy szépek a szemeid, de nálam ez még nem elég", az már a másik véglet. Én ilyenre biztos, hogy nem is válaszolnék, ettől a szövegtől beképzelt bunkónak tűnik. Te látszólag nem vagy ilyen, ne játszd az eszed. Jó lesz ez, csak ne kérj azért is elnézést, hogy rá mertél írni. Picit több magabiztosságot :)
2021. jan. 24. 14:44
 13/20 anonim válasza:
Bár igen amugy így ujra olvasva ez az iromány emlékeztet az eltűnős pasikra, ez a jaj ne haragudj, hogy nem írtam hamarabb, és ez így úgy hangzik hogy csak azért bókolsz neki, hogy megenyhüljön, és tulajdonképpen nem is gondolod komolyan, ha már írt neked a lány, ha nem akkor írd már le hogy hogy ismerted meg, mert így teljesen félreérthető. Így hogy adjunk tanácsot, hogy miket írj?
2021. jan. 24. 14:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Nem ismerem igazából tinderen matcheltünk és ráirtam van e kedve beszélgetni utána visszaírt hogy van persze de nem vettem észre csak pár nap múlva hogy írt és most ezen forgok, hogy kellene elkezdnem a beszélgetést 😁
2021. jan. 24. 14:50
 15/20 anonim válasza:
Legelső szempont: helyesírás. Ennél sokkal jobban figyelj oda rá. Ne félj a vesszőktől, nem harapnak!
2021. jan. 24. 14:54
 16/20 anonim válasza:
Magadat mutasd be, hol élsz, mivel foglalkozol, mi a hobbid. Ez inkább egy idegbetegre hajaz, amit írtál.
2021. jan. 24. 15:14
 17/20 anonim válasza:
Ciki szerintem
2021. jan. 24. 15:14
 18/20 anonim válasza:
Akkor írd neki, amit nekünk. De ebben a helyzetben ez ahogy írtad inkább ne. Írd neki, hogy ne haragudjon, de most nézted a közösségi oldalt, most láttad a válaszát, aztán kérdezd udvariasan a hogyléte felől, és hogy hogy telik a napja, mutatkozz be, írj magadról, és aztán a bemutatkozója alapján írj valami kérdést és már el is indult a beszélgetés.
2021. jan. 24. 15:42
 19/20 anonim válasza:
Én nem értem, hogy miért gondolják egyes fiúk, hogy jó így kimutatni, hogy be van szarva. Határozottan oda kell menni és aszondani, hogy szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni. Ennyi. Easy peazy lemon squeezy. Persze lesz lány, akinél ez nem jön be, lesz, akinél bejön. 50-50%.
2021. jan. 24. 16:08
 20/20 anonim válasza:

Szerintem szabad ilyet írni, de engem nagyon zavar, hogy nincsenek benne írásjelek, ez engem valamelyest elrettentene. Szóval íme, az írásjelezett verzió:

Szia! Ne haragudj, hogy nem írtam hamarabb, de őszinte leszek. Egy ideig gondolkoztam, hogyan is kellene jól elkezdenem a beszélgetést és még most sem igazán tudom, hogyan kellene. Ezért inkább csak leírom, amit gondolok.

Amikor megláttam a képeid, a szemeid azonnal megfogtak és örülnék, ha megismerhetném, ki és mi rejlik azok mögött a szép szemek mögött! 😊

2021. jan. 26. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!