Ssbbw hölgy,aki ismerkedne,barátkozna?
Figyelt kérdés
Sportos,középkorú férfi vagyok. Az ssbbw alkatú nők az ideáljaim.2021. jan. 15. 12:43
1/7 A kérdező kommentje:
Az ssbbw angol rövidítés,super sized big beutiful women= nagyon molett nő.
Bízva abban,hátha így lesz ismerkedni vágyó hölgy.
2021. jan. 15. 17:37
2/7 A kérdező kommentje:
Pedig állítólag kövér társat a legkönnyebb találni.....
2021. jan. 16. 18:00
3/7 anonim válasza:
Tanulság: máskor magyarul írd ki a kérdést. ;) Akkor ugrani fognak. Komolyan! Tényleg, jóból mondom. Meglátták sokan a krixkraxot, és nem értették a kérdést, a sok másik kérdésre meg továbblapoztak.
2021. jan. 18. 23:27
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet,de már írtam ki úgy,hogy extra molett partnert keresek,s nem volt nagy tolongás.....
Legtöbb ember azt hiszi,hogy kövér nőt könnyű találni,de nem így van.
Sajnos......
2021. jan. 19. 19:17
5/7 anonim válasza:
Ezt nem egészen értem. Ennyire önérzetes / sértődött az a sok molett hölgy vajon? Sokuk magányos pedig.
2021. jan. 20. 02:32
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem sokan gátlásosak,a sok sértéstől,cikizéstől,s nem mernek ismerkedni. Főleg az akkora hölgyek,amilyent keresek./ +150 kg/.
Ez persze csak feltételezés.
2021. jan. 20. 08:09
7/7 anonim válasza:
kicsit pontatlan a fordítás
super sized big beutiful women= k-bszott dagadt de szép nő
2022. jan. 7. 11:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!