Egy helyes, kedves, 25 fölötti fiú/férfi írna nekem pár kedves szót üzenetben?
Figyelt kérdés
Képpel együtt, ha lehet. Szomorú vagyok :(2021. jan. 13. 16:17
1/10 anonim válasza:
férfi az illető, most írt priviben, ne dőljetek be neki.
2021. jan. 13. 16:24
2/10 anonim válasza:
Jaja, előbb dobtak ki a kérdését a sexualis kategóriából, de ott még férfi volt.
2021. jan. 13. 16:26
3/10 anonim válasza:
Én évek óta szomorú vagyok és sosem kértem ilyet idegenektől, mert nincs közük hozzám.
Ez olyan, mintha írnék egy kérdést arról, hogy "Olyan szomorú vagyok, írna nekem szép üzeneteket egy olyan lány, aki nagyon jól néz ki? (és lehetőleg küldjön képeket is)
Teljesen nonsense
2021. jan. 13. 16:30
4/10 anonim válasza:
Írnék, de nem vagyok helyes. :-(
2021. jan. 13. 16:47
5/10 A kérdező kommentje:
Gyerekek csak poénból írtam ki. Én voltam a 16-os válaszoló az eredeti kérdésen.
2021. jan. 13. 17:01
6/10 anonim válasza:
sajnos csak ez a két nem van, különben tolnád a többivel is ugyan ezt a kérdést, mi? ;)
2021. jan. 13. 18:57
7/10 A kérdező kommentje:
Imádom, hogy nem jött át a paródia.
Ajánlom az 5. hozzászólás elolvasását.
2021. jan. 13. 19:23
8/10 anonim válasza:
na és ezt honnan tudjuk, hogy nem u.a. az illető írta ki...főleg az 5. kommented előtt 😉
de nagy paródia volt, majd tuti látunk szilveszterkor a tv-ben 😊
2021. jan. 13. 19:27
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy poénnak szántad, de paródia vagy sem, éppen elég "paródia" kérdés van itt és csak szépen süllyed az itteni csodás színvonal. Lassan eljutunk oda, hogy tényleg nem lesz értelmes ember akivel itt lehetne beszélni. Na nem mintha olyan sokan lennének, de így aztán tényleg nem lesz. Minek is lennének, ha már csak a kamu, paródia, meg hülye kérdések lesznek?
2021. jan. 14. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!